Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ cekaj Nije ti mjerilo taxi prevoz jer je i to nelegalna radnja raznoraznih ministara, ali ipak mozes birati izmedju smrdljivog Zutog iz kojeg mozes propasti kroz pod ili normalnog Sarajevo taxija. Zuti je za fukaru isto kao i Centrotrans bus EUROLINES / hahahah cuj EUROLINES za Hrasnicu uahahah gdje je Hamburg, Paris, Kopenhagen. Bolje bi im bilo da idu naprijed i osnuju avio kompaniju a ne da upadaju na linije gradskog saobracaja. I za kraj koliko kosta zeton da udjes na Autobusku stanicu ciji je vlasnik Centrotrans. Isto da ides u kino ili zoloski vrt pa placas ulaz!!!
Svaka čast Centrotransu. A GRAS je ovom svojom izjavom sve pokazao, ako Centrotrans ima profit sa cijenom od 1,00 KM po karti koliko onda ima GRAS sa cijenom od 1,60 KM i jos ne vrijedi Mjesečna karta. Upravo ste priznali da godinama pljačkate građane ovoga grada.
Takozvani @sarajlija vidi se da si odnedavno u Sarajevu inace bi znao da gras odvajkada vozi za Hadzice tj. jos od prije rata...
,,Smrt grasu,, rece sarajlija sa pala....onda si tek nayebao
Raja jel ima smisla buniti se upali su na 12 centrotransovih linija koje voze van grada ilijas,kiseljak,hadzici itd. Bune se za 2 linije i nepostuju sudske presude.Svugdje u svijetu je dostupna konkurencija i monopol samo kod nas je nesto drugacije i hocemo u evropu SMRT GRASU!!!!
addmiineeeeeeee kuuraavu ti maajkku yeebem na tabutu krepanog djeteta. mame ti ga baaliiskke pootuurchene pogaane.
Ma doslo je vrijeme da visem volim da me ceto sa pala vozi za marku nego sandzo za 1,80..i opet se vozim ko stoka..nakupi se razlike za godinu..
I još nešto: ovi Centrotransovi autobusi i nisu baš za gradsku vožnju jer su preglomazni.
E vala danas sam se vozio Centrotransovim autobusom i baš i nisam nešto bio posebno oduševljen. Sve me podsjetilo na neka daleka putovanja. Autobusi uopšte ne ,,mirišu\'\' Pinom Silvestre i bilo je jako zagušljivo bez mogućnosti otvaranja prozora.Istina cijena je jako dobra od 1 KM ali mi je palo na pamet kada sam nekad vozario istim autobusima nazad u Sarajevo da ako izađem na Ilidži umjesto u Neđarićima uštedim 2KM. Otkud sad da relacija Hrasnica - Bašćaršija košta 1KM. Oćito je da je to prelazna cijena do završetka sukoba sa GRAS-om. Isto se dešavalo i sa Sarajevo-Taxijem i Žutim. Kad su se dogovorili vratili su cijene na veći nivo. Konkurencija GRAS-u je zaista potrebna jer se nisu pošteno ponašali prema svojim ,,potrošaćima\'\' i sad za to trebaju i da ispaštaju.Išli su toliko daleko da su ćak pokušavali prisiliti sve firme u Sarajevu da od njih kupuju kupone i da se radnicima nemože isplaćivati novac za prevoz nego da iskljućivo moraju dijeliti njihove kupone.
samo naprijed centrotrans, konkurencija znaci kvalitet, transparentost u radu i iznad svegai ljubaznost osoblja! zelimo nasmijane vozace i konduktere, vrijeme je da se osmijeh vrati u gradski prevoz. ovo u vezi osmijeha vazi i za putnike;-)
Iz ovog sukoba profititati mogu samo putnici. Dosta sa monopolom GRAS-a ,samo konkurencija donosi kvalitet i povoljnu cijenu usluga. Pa tako i u javnom prijevozu.........
\"...isključivo radi ostvarivanja profita\" Pa ovo samo u Sarajevu ima. Ostvarivanje profita je nesto ruzno, nemoralno i za osudu. hahahahahahahahahahaha
SVE JE OVO MASLO BIVSEG DIREKTORA CENTROTRANSA A SADA SAVJETNIKA DIREKTORA MUHAMEDA SACIRAGICA KOJI JE RODOM IZ SANDZAKA (ROZAJE)...I
je*em ti fazoniranje cenzure
da grasu je*bem milu majku zaduzenu . dokle vise da me zaje*ebavate i vučete za nos oca vam mrtvog je*em ?