Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOVENIJA TREBA DA DIGNE SPOMENIK SVAKOM BOSANCU STO JE SAD U PRILICI DA KUPI KAJMAK KAO ZEMLJA PRIDOSLICA U EU. IMA LI MI VECE KAZNE NEGO KAD IDEM IZ AUSTRIJE PREMA BOSNI TE MI SE NA SLOVENACKOJ GRANICI POJAVI RUZNA SLOVENACKA FACA I ZAHTJEVA DOKUMENTE!!!
Slovenac komuniciraj bolje sa narodom , vidi i cuj stati komsije misle i pricaju o tvojoj delezi. Mislis dacemo nasjesti na tvoje provokacije , pa tisi jos mali promjenulasuse vremena. Promjenulase svijest svatanje i razmisljanje , polahko , vidjecemo KOSE ZADNJI SMIJE NAJSLADJESE SMIJE.
SVE SU TO LOPOVI GARANT ! JER DA MISLE ZA OMLADINU I SVU MLADEZ BOSNE PRVO CE UKINUTI NACIONALISTICKE STRANKE ! IMALI KOJA STRANKA U BOSNI DA JE MLADEZ NA CELU STRANKE SVE NEKI STARI LOPOVI I MAFIJASI!
MA STA VAM JE TA LOVA CE OTIC GARANT NA IZGRADNJE NOVIH VILA SAMO SE JOS NEZNA KOCE PRVI ZAPOCETI SA GRADNJOM! BOLI NJIH KURAC SVIJU ZA OMLADINU BOSNE . AKO NECE SEBI KOME CE !
Za Slovenca Ti prevec govoris pa nic ne poves ali pa poves zgolj dejstva o Bosancih, ki jih tudi sami dober poznajo... Ce pogledam Ljubljano in gastarbajterje mi se prav in Ljubljana in oni smilijo, tako da ne brez razloga nakladati, ker bosanci tudi sovrazijo Slovence nic manj kot Slovenci Bosance. Lep pozdrav iz Lj
Steta je velika sto 1914 tehnologija nije bila usavrsena ko danas pa da se gavrilo princip ko osamina raja zakuca avionom punim nuklearnih bojevih glava usred beca i pobije tu nacisticku gamad.Bosanski narod je zasluzio 840000 raketa zemlja zemlja pa da se dole izgradi nesto normalno i dovedu eskimi,jerbi i oni bili pametniji od glupih i divljih bosanaca.Ne zovu vas djaba glupi bosanci vijekovima.
Zivjela Austrijska EKSELENCIJA, nek zivi AUSTRIJA , takose stvaraju prijateljstva. Dali mogu nasi BIZNISMENI, ugostitelji HOTELA , BANJA , na PLANINAMA , na MORU da ponudi AUSTRIJSKIM gradjanima ( izmedju sezona) povoljne ponude (ARAZMANE) popuste NP; 7 NOCENJA - 2-3 poklon. Pokloniteim nase gostoprimstvo , stvarati prijateljstva, ubjedjensam za 2-3 poklonjena nocenja potrosice novac u soping centrima, ugostiteljskim uslugama.
super!!! bice vise love za nase "siromasne" profesore...iskreno mislim da mi studenti odo ove love necemo vidjet-nista, pa ni bolje stolice u amfiteatrima...
1. Haris - politicki najuspjesniji sa svojom strankom. Zasto? Politika je kurva, a covjek se kurvao gdje god je mogao da bi se uvukao u vlast i fotelje. Sad se lize sa SDA, sad je opozicija... Uspjesan politicar na Balkanu = uvijek sebi fotelju nadje. Nazalost!
Gavrilo jebem li ti majku vlasku sto ubi covejka.....
Bravo. Najvazniji su mladi i njihovo obrazovanje. Hocemo li znati iskoristiti ovakvu pomoc?
a mozda Stajerska i Hercegovina?
Trebali bi se zvati Bosna i Stajerska.
svaka cast austrijancima