Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kao nocna mora. Ponavlja se isto 25 godina.
Pickousti oblizuje usmine i zahtijeva da primi Kurza u sred Beograda !
Nema od toga ništa građani BiH su u većini protiv bolesne demon-kratije u EU. Referendum će pokazati da građani nisu za EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim. Zamolio bih ako može da nas opet malo okupirate. Čisto da se uspostavi normalan sistem vrijednosti. Jedno 30-40 godina. Možemo i ugovor napraviti.
Slažem se. I ako ništa drugo, možemo atentat napraviti na njihovog kancelara, da nam turisti ponekad dođu. Dići ćemo mu i spomenik.
Hajmo u BRICS ko ih je.e vise, ovo je agonija!
Necete izgubiti ljude...svi ce doc kod vas...
Prvo u NATO,EU manje- više
a brate znaci kad pocnu ove furacke izjave. EU jedva ceka da ima pored Orbana i Dodika xD
Kako da ne Evropa jedva ceka da i Bosna postane clanica EU, pa kod nas kriminal veci nego u Kolumbiji i Meksiku ljudi..Drzava u stanju katastrofe u svim oblastima i mi bi u EU, tacno nas neko zajebava
Haloooo admin ubacili su malware. Učini nešto!!!!!!!
Hvala Austriji, ali ja se bojim da je prekasno. Jedina nada je što ni Kina, ni Rusija ne znaju šta bi s nama.
Rusi bi nas namah uzeli ako dodo dopusti
Opet šuplja priča, prodavanje magle, bacanje prašine u oči. Bije nas glas da smo glupi, ali ipak, ovo je i za mene kao (nadam se) prosječnog Bosanca vrijeđanje inteligencije. I budali je jasno da uz ovakvog Dodika nema nikakve priče o bilo kakvim pristupnim procesima. Gospoda iz Austrije, umjesto da se bavi tim ključnim pitanjem, zanemaruje to sve i tobože radi na ubrzanju prijema. Jesadm glup, ali toliko...
OKUPIRAJTE NAS MOLIM VAS,ODMAH CEMO PROMJENITU VJERU I SVE.SAMO NAS VI MOŽETE IZVUĆI OD GOVANA
Sigurno se neka austrijska firma prijavila na neki tender. Odmah hvalospjevi iz ambasada.
Da nije bilo onog pravoslavnog teroriste, sad bi mi bili Bec i kmetovi bi nam dolazili po Austrijsku vizu. Zanimljivo laju na zapad, a puna ih Njemacka, Austrija, Svica, itd.
nebi ja nama nikad dao da udjemo u eu dok barem ne napravimo autoput i ne podignemo standrad i dok se zakoni ne poscnu postovati i primjenjivati.
Jedino što bi bilo" bolje "ulaskom u EU je da bi ljudi iz BiH lakše nalazili posao u Evropi i to bi definitivno ispraznilo ovaj prostor. Sve drugo bi ostalo isto
Ma nema veze...samo da odemo boli nas k...za onog ko ostane
ovi sto su pametni su davno skontali da se to nece desit, i razgulili
Princip(ijelan) stav Austrije.