Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa nije čitao komentare Klix-a, da nas ne bi slučajno poistovjetio sa ovim kulturnim otpadom sa Sokoca ili Kalinovika.
Nije to samo kulturni, nego otpad u svakom pogledu
ja sam vezan za Pale
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je dobro,nek se priča o Srbima nek se zna koje su to krvoločne životinje
Tako je, svi smo takvi. A vi svi s one strane se onakvi. Sve je to crno-bijela slika. Ako se rodiš kao Bošnjak, iznad glave ti se pojavi aureola istog momenta, a ako se rodiš kao Srbin niknu ti rogovi. :)
@Crni vitez Ne mogu svi pripadnici jednog naroda da budu zločinci, a svi pripadnici drugog naroda da budu žrtve. Zločin ne poznaje granice - ne poznaje ni naciju, vjeru, rasu itd. Kako to da sam ja kao Srbin zločinac, samo zato što je tamo neki Marko Marković ubijao nedužne civile? I zašto bi ti bio zločinaci zato što je Mustafa Mustafić ubijao nedužne civile? To nema smisla. Generalizacija je odlika neukih ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Gille, ne seri! - u maniru kulturnog Sarajlije odgovor na reportazu.
I jeste SRCE BALKANA :)
Sarajevo ljubavi mojaaa :)
ma ebes atinu,sofiju,bukurest i beograd...to nebi mogli biti ni ulice u sarajevu seheru :))))))
lijepo odjeveni građani ............... bunaraju po kontejnerima.
To je uvijek i bilo, pozdrav iz HR.
".......čija je opsada trajala duže od opsade Lenjingrada i Staljingrada u Drugom svjetskom ratu" E 'rabri vlaski vojnici kukala vam majka 'erojska, eto kakva ste vojska, Bosnjaci vas ko zeceve zaustavili lovackim puskama!
Eh da je Bogdo bilo tih lovackih pusaka vise......
hahahah koja ba kultura? Gotovo sve kulturne institucije zatvorene, one koje su otvorene zjape prazne... sta vam je ljudi, izvadite glavu iz dupeta... jedino ako je kultura nazderat se cevapa (protiv cega i nemam nista protiv) onda ok...
http://www.youtube.com/watch?v=X04vcYHc3iU&feature=youtube_gdata_player
Armija BIH se borila za cjelovitu drzavu bez kojekakvih entiteta i nacionalnih torova poput ''rs-a'' i federacije,i Armija BIH je bila multinacionalna vojska Republike BiH koja je imala jedan cilj,svi koji su imali isti cilj su se mogli pridruziti za razliku od vrs koji su ubijali sve sto stignu u cilju etnickog ciscenja terena i poklanjanja istog srpskom narodu,kao i ''osveta'' turcima iz 1000 i neke godine,Ideologija vam je bolesna i takva ce ostati...imaš šansu i ti obmaster ne činiš se loš,ignoriši velikosrpski projekat i priključi se redovima patriota koji vole ovu drzavu REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU
mrš loju svinjski
sarajevo naljepsi grade
Гаврило Принцип је прославио Сарајево
hvala brcko
Сараjево махала потурица дно дна
a tebi krivo,joj kako vas boli sarajevo!!!
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, grohotom se smijem! Izraslo je, da ne kažem u što!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/alarmantno-zagadjenje-zraka-u-sarajevu-i-zenici-ne-izlazite-iz-domova/131206091
Sarajevo je grad pun ljubavi da mu ni agresija nista mogla nije!!!