Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se oni nama prilagode ba
Liicise na Cerica.
krmak trci krmak trci ihaaaaaaaaaa opa ha ha ha ideeeeeeeemoooooooooooo
Ako je članstvo stvarni cilj, Bosna i Hercegovina i njeni entiteti trebaju se prilagoditi zahtjevima Evropske unije. EU neće prilagođavati svoje strukture kako to BiH odgovara”, rekao je Inzko. Bosna i Hercegovina i njeni entiteti.... pitam se sto ce ti uopste ovo, entiteti, u recenici, a hebala te ustavna REFORMA.
Cemu pakost? Pa bas sam vas dobronamjerno savjetovao ! Da li je moguce da ste toliko oboljeli ,da prosto niste u stanju da sagledate realnosti ? Kako god,do vas je ...Samo vrijeme prolazi...Panta rei !
ma covjek igra svoju ulogu i odigrati ce je godinu dana. Sta jest,jest. Isplati se ta uloga, pogotovo kada te placaju kao holivudskog glumca. Eto i u Kaliforniji je Schwarzenegger,skuzio da nema unosinje glume nego u politici. Ko da bi on tek tako napustio Holywood.
i nek si ih upozorio, sad ce oni vidjet da je vrag odnio salu