Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasitim ti kcerku hurcem jesi cuo
Yebo vas tukan, niste nikad ni čuli za njega a dižete mu spomenik, pa je li moguće da bi svakom digli spomenik ko mrzi vaše komšije druge vjere ili nacije. Ne znam je li ovo kolektivna hipnoza ludila, ali očito da ove vlasti u RS-u hitno trebaju na psihoterapiju, dok se nije iselila kompletna RS.
Gledam medije po Federaciji ubise po Srbima a ovi iz R.Srpske ubise po Muslimanima,mislim sta reci zivim u drzavi BiH gde se samo obiljezavaju secanje na zlocine i o tome ko je kriv,i gde politicari zive ko kraljevi.Ovi komentari u medijima u federaciju jebu srbima sve zivo,a ovi u RS jebu muslimanima sve zivo,cirkus.
GENOCIDNI SRBI.
Poenta rata nije pobjeda, vec da uvijek traje
SVAKA CAST ADILE ZA OVAKAV APEL ALI NA ZALOST BOLESNI UMOVI SE LIJECE PROSLOSCU I NEGATIVNOSCU
Bolesni umovi slave genocid.
ARMIJA B I H -JESTE GENOCID U SREBRENICI-ALI VELIKOG UDJELA IMAJU OVI U PRVOM REDU.
Treba upasti u Srebrenicu, pokupiti sve Srbe i poklati… pa onda da svi imaju svoje spomenike
@wmosi …probacemo… odradicemo… propaticete…