Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta mislite,da vas vodi niksic nerrmin čovjek koji po izgledu i elokvenciji ne bi mogao biti ni kondukter ....nećete vi ostati ni u kabinetu sa njim
pravi čovjek za "kompromise" koji odgovara strancima Koji odgovara SNSD u i HDZ-u. A prije izbora zaklinjali su se da neće s nacionalistima. Eh TO SE ZOVE IZDAJA! Izdaja i prevara birača koji očekuju da istinu govorite u predizbornim skupovima. Izgleda da su Vam u ambasadama samo jednu stranku označili kao nacionaliste.
U Krajini ce da nestane zauvijek
SDP ide uhljebit svoje clanove u direktorske fotelje...to je jedino sto ih trenutno samo zanima.
SpecBot Ko da ove sve ostale isto to ne zanima, pa svima je samo to interes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izdali si samu ideju građanske države , iskopali mezar , tabut je tu samo da se položi u mezar. Građanska država je uništena zbog ovih idiota u SDP i niko je više i ne spominje. Jedna od niza izdaja koje su nam priredili zadnjih godina.
Ugasite stranku, i pola podajte SNSDu a pola HDZu
SDP je ušao u vlast uz pomoć Šmita,SNSD I HDZ-a. SDP će izaći iz vlasti tj. biće totalni gubitnici na sljedećim Lokalnim i Općim izborima. Narod će im se osvetiti. VLAST JE SLAST, ali NAROD će vam zagorčat tu SLAST kad vas pomete 🧹🧹🧹🧹🧹🧹
Vi ste 100% u pravu.SDP pomalo ide ka nestanku.Ljudi koji vode SDP na svim nivoima,uglavnom ga doživljavaju kao "firmu" gdje sebi obezbjeđuju egzistenciju, i to kakvu, bolju nego na Zapadu.Toliko je očigledno da su jedne te iste osobe godinama u parlamentima,čak više i od 3-4 mandata, i ne dozvoljavaju drugim, novim i mlađim osobama ni blizu vrhu, jer ih ugrožavaju.A to što SDP ima sve slabije rezultate ih se posebno ne tiče niti ih sekira.
SDP je Allahrahmetile već, džaba vam je krečit. Imate ovo malo da uživate u vlasti i to je to. Sa Njivom padate sigurno ispod sto hiljada prvi put u historiji. Kadrovi su vam nikakvi, niko kvalitetan neće pristupiti partiji. Mogu vam se jedino uvaliti ovi što hoće da se uhljebe dok ste na vlasti. Šteta šta uradište od onakve partije plus imovinu SKBiH rasprodašte sve pod palicom Njive Nametnutog.
A inace sada imaju kancelarije ispod mostova i po sumama🤣
Satra vas neka njiva
Joj Ante dragi hajde malo uzivaj u penziji zivota ti...
Mi Trojkaši kad uđemo u Otvoreni Balkan nećemo se baviti prošlošću, bavićemo se budućnošću, gledaćemo da zaboravimo Kordiće, Vučiće, Đurišiće...mi moramo relaksirati odnose. Historija se inače ne ponavlja, osim lošim đacima.
Šćepo Radončić i njegova Avaz partija otišli su na smetlište historije radi par deklarativnih izjava podrške Čoviću i Dodiku. Mogu samo zamisliti kakav potop na izborima će doživjeti ovi veleizdajnici iz tvz. trojke...
Pricajte sta hocete, imate pravo, ali u jad i bijedu nas je odvela SDA, pogotovo ova zadnja Bakirova (hrkljus) postava. Niksic & co je najbolja moguca varijanta koja nam se mogla dogoditi...zivi bili pa vidjeli. treba vremena da se ukazu rezultati...
Ukazala se tebi gospa meščini
Nikšić ne smrad od političara.
Propadaju Komunjare
Zagrizli su veliki kolaČ. Ali ili nisu svjesni ili ili ih je vlast zaslijepila pa ne vide da igraju u timu koji će ih vući nazad umjesto naprijed. I kad se promjene ne dese sve posljedice će trpiti SDP. A to nažalost znači odlazak u klub marginalnih stranaka. A možda je ovoj garnituri i cilj uzeti koliko mogu za 4 godine, a poslije kako bude.
Zar vec nije? A da ce nestati, nestace sigurno sa ovom politikom pristajanja na sve. I na ljude sa presudama na funkcijama i one koji podrzavaju i velicaju ratne zlocince na funkcijama i gasnu infrastrukturu u vlasnistvu hadezea i snsda itd i tome slicno.