Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto gledam most, mogao bi se tu fin posao napraviti ( staro zeljezoooo, otpad, ovo ono:-) bas me cudi da se neki nacelnik opsti nije sjetio da ga ''slozi'' ono cisto za cigara da se nadje:-)
opstine (opcine:-)
fasizam nikad nije mogao niti ce ikad moci proci! smrt fasizmu sloboda narodu! a ti nazi koji se krijes pod bosanskim simbolima i patriotizmom, follow your leader i rokni se
Cudno kako potomci il postovaoci likova pavelica i mihajlovica zvuce bas kao i bosnian parot. navedi mi sistem koji sa svojim neistomisljenicima nije izlazio na kraj poput golog otoka? Sta bi ti sa golog otoka, a staljinovi simpatizeri, ucinili neistomisljenicima da su oni imali vlast?
antifašizam...šta to beše mržnja... i bar na tren "klipom" nadojen...
fašizam ...šta to beše ljubav... i bar na tren biti zadojen...
cuj bitka na neretvi,kenja mi se
narodnOOOslobodilačkog rata :D
@istinapravda pogresan portal.idi na TIP.ba ;)
HOGARE NAJMANJE PRAVEDNI BAŠ SI NAS LIJEPO NASUKALA NA SPRUP SVOJIM BOLESNIM PODLOSTIMA ŠIFRO JEDNA NALIJEPILA SI ONOG ČASNOG DIREKTORA BESIMA DURAKOVIĆA KOJI NAS JE ČASNO I DOSTOJANSTVENO NALIJEPIO I RAZVALIO SAMO ČINJENICAMA I MATERIJALNIM DOKAZIMA I NA RTV SLON I NA RTV TK I NA TIP PORTALU . ANELA TABUKĆIĆ I BRATSKA SKUPINA ČOVJEK IMA DOKAZE DA SI NAJOBIČNIJI BOLESNIK I LIK I PREVARANT I SMRADU JEDAN RAČUNAJ DA TI VIŠE NIŠTA NEVJERUJEMO,POKRIJ SE PONJAVOM I ČEKAJ KADA ČE DOČI PO TEBE I ONOG TVOG IZ AVGANISTANA .PSIHOPATE BOLESNI ODJ....
HOGARE PRAVEDNI SAD I PTICE NA GRANI ZNAJU DA STE VI TIM ANELA I AMIR TABUKČIĆ,PLUS OSTALA MNOGOBROJNA BRATSKA SKUPINA ,DOBILI SMO PROVJERENE INFORMACIJE DA ČETE KRIVIČNO ODGOVARATI ZBOG KLETETE,PRETNJI,LIČNOG DOSTOJANSTVA DIREKTORA BESIMA DURAKOVIĆA KOJI JE VAS I REDZIĆ IZETA I PROFESORE SA EKONOMSKOG FAKELTETA PROCESUIRAO BROJNIH KRIVIČNIH PRIJAVA I KOJI U NJIMA TRAZI DA TRUNETE U ZATVORU ISTOM ONOM GDJE STE GA HTJELI SMJESTITI. ČOVJEK NAM ČINJENICAMA DOKAZA DA JE ČIST KO SUNCE I RAZVALI NAS ISTINOM KO NAJVEČE IDIOTE OSTUPI JER VI STE BOLESNI I OPASNI LIKOVI.
NA PAZNJU !!! :lol:PROVJERENO HOGAR PRAVEDNI JE INSPEKTORICA ANELA TABUKĆIĆ POZNATA KAO NAJVEČA REKETAŠICA AL POŠTO JE LUDA ZENA NIKO JE NE SMIJE DIRATI JER JE SE SVI PLAŠE .NAS KORISTI ZA SVOJ PRIVETNI RAT ŠTO JR DIREKTOR ŠUTNUO IZ KREVETA DOSTA VIŠE HOGARE POSTALA SI NAPORNA.
99 % likova sto komentarisu nije ni rođeno u vrijeme drugog svjetskog a prica kao da je licno u rovu bilo.Mene je zadnji rat naucio da srbina samo na distanci i nisanu drzim ,a bratstvo niti zelim ja a jos manje srbi .tih 10-15 srba i hrvata u BiH koji vole drzavu i vole bratstvo su debela manjina.I jos jedna inf,njemce su u drugom sjetskom porazili rusi tj hiljade ruskih tenkova i milioni vojnika .samo idioth moze pomisliti da je sakapartizana (svaki s 10 promila rakije u krvi) mogli poraziti njemacku ratnu masineriju...
pa ima tu dosta istine ali sa nekim stavkama se ne bih slozio
@sezam.susam ne treba zaboraviti nego treba biti nauk za ubuduce.kakvi zaboraviti drug moj
jbg od 7 ofanziva 5 u bosni,pa onda opet 92-95,pa haos 95-2013. dokle vise u pm ;)
@spiridon.gopcevic ko o cemu baba i kolacima. ko god ne razmislja poput tebe automatski je okupator.pogledaj kako si samo iskljuciv.takvim stavovima nemozes niti postici niti dobiti nista.samo mozes tupiti po portalima po vas cijeli dan.
Scirea *** ti mamu u pakšu !!! Javi se Scirea !!! Javi se majku ti tvoju *** fašističku !!!
...ajmo, smradovi šovinistički...izbljujte se...
Gdje nam je onaj beg ? :) .
...čekam da vidim šta će "scirea" pametno reć' :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Usred bitke za ranjenike prolazi Tito pored grupe partizana i usput ih pita, sta radite drugovi, a oni mu odgovaraju, jedemo gume druze Tito, a on ce njima jedite felge majku mu boziju, gume su za ranjenike... a ja odo do Gojka
sad treba pobijediti komunjarski fasizam...opasniji je i pogubniji od neonacizma
Glupost. Titoizam nikad nije bio fasistiscki u kojoj mjeri je to bio staljinov, mao ce tungov ili pol potov komunizam.
Glupost. Titoizam nikad nije bio fasistiscki u kojoj mjeri je to bio staljinov, mao ce tungov ili pol potov komunizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)