Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svaki problem imamo po jednu ovakvu 'grupu'. Rješenje nemamo niti jedno :D
Samo vi brojite i skupljajte dokaze, oni se usrase od brojanja i javnih osudjivaja i objava po novinama.A kada zavrsite sa brojanjima onda sjedite pa opet za iste glasajte da bude jos bolje....
Dayton zivi vjecno!
Samo će biti tako modificiran da se sadašnja Federacija podijeli na dva dijela Trokutistan i HRHB.
ovo sto se desilo je cisti dokaz da je klix imao originalnu izjavu doticne
Pozdravljam sve osude ovog ne milog dogadjaja, ali realno boli nekog k...sto su upali u redakciju Klix-a, I sto je najzalosnije upast ce opet gdje god hoce I kada hoce, u isto vrijeme "od prije poznati idoti policiji" se nas terorisati sirom nase BH.... Sretna 2015... :)
U ovoj Drzavi se nezna ko koga hebe Iskreno
Zna ,samo hebeni nece oci da otvori. Izgleda da mu godi ;)
Upravo tako, i ocigledno da i ostali to vole da gledaju. Srasno Druze Strasno.