Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ponoljetstvo uvela od 21. A za sve prekrsaje maloljetnika odgovornost i kazen da snose roditelji, i to velike novcane kazen za manje prekrsaje, a zatvor za velike prekrsaje. Mozda to pomogne mnogima u odgoju djece, mozda to mnogima skrene paznju na njihovu vlastitu djecu.
Treba apsolutno i podhitno promijeniti i zakon koji se odnosi na maloljetnike!!! Od 16 na gore - isto kao da je punoljetan!!! Pa dokle vise???!!!
povecati primanja policiji, a ne smanjivati i normalno da ljudi nece da rade, da se za.ebavaju sa kriminalcima za sitne pare.
Odmah na snagu stavit zakon o nosenju oruzja na navisi moguci stupanj.Jedan zatvor veceg obima je neophodan zna se..
hajde ba ti reci sta to treba da se radi! najlakse je naprdivati za tastaturom... isto ko ona masa u south parku kad pocnu \"rebel, rebel, rebel\" nek se revidira situacija, poostre kriteriji, promijeni krivicni zakon, poboljsa policija. al, jarane, ne ide to preko noci. ne treba sad biti hajvan pa zahtijevat iste sekunde promjenu. najbitnije je da ide prema gore. idealno bi bilo da prema gore ide najvecom mogucom brzinom
\"Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji\" Dakle dok se obavi cijela procedura, past\' ce 100 mrtvih, budzet ce biti dodatno umanjen al zato ce nam Pravilnici biti update-ovani. Pokren\'te se mrcine nepoduzetne!