Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvi je pun zatvor po godinu dana i više čekaju presudu. Najsporija sudska presuda na svijetu ima BiH. Da jedan čovjek radi u sudu da ima samo jedan sudija dobio bi dosad sudsku presudu.
Ubistva u Sarajevu ko Bronx u najgorim danima, sta je ovo jbt, sta se desava, pukli svi
Uvijek sam se grozila na to da Amerika ima smrtnu kaznu, ali kada vidim ovo đubre, shvatim da je treba uvesti i u naš zakon.
Drage zene, bolje biti i sama, nego sa svakakvim psihopatama se petljati i jos im djecu radjati. Ovome se samo na fizionomiji vidi da nije dobar. Ne treba dalje. Bjezati od ovakvih 100km, lazi da si lezba, da si frigidna, imas hepatitis, otkaciti ovakve prikaze u startu.
Sud definitinvno mora da ubrza proces osude za ovakve kriminalce i što prije ih vječno skloni sa Sarajevskih ulica! Ovo je postao bolestan grad za normalnog čovjeka!
Za pvu ženu niko nije šetao .... a zasto zato sto nisu mogli da se promovisu nije bio neki drustveni događaj kao SFF ..... koliko smo samo licemjerni ...a i te setnje sto prave nista se ne mjenja ....Ginu doktori, majke, djeca...roditelji.... a zasto pa zbog korupcije ... po meni smrt za smrt pa ti vidi ako hoces da divljas i tebe ce neko roknuti:vjesanje, strijeljanje, struja, otrov ..... biraj ....kakava građanska prava...?
Kako mozete kleti nekoga javno, da li ste svjesni da Bog za svakog ima plan i iskusenje. Sutra vam se moze pamet oduzeti u sekundi da napravite vecu glupost. U se i u svoje kljuse... Svako ima svoju nagradu i kaznu, sto ovozemaljsku, sto na Ahiretu
Ma truhni jarane u zatvoru
Do ovde smrdis pekso jedan smrdljivi
Jedna od stvari koje cijenim kod amerikanaca je električna stolica.... za ovakvo govhno i slične samo je to kazna, govhno da zivi i da se vucara po nekim pritvorima i zatvorima ždere, krka ,pije,spava, vježba ,besposličari.... to odmah smaknuti kako je on smaknuo jedan život!
Ima li kakva NVO da organizuje proteste, imbecili bezobzirni, ko vas placa taj vas i ka*a
Kompleksas triest kila sa krevetom.... Ubiti Majku pred djetetom kakav mozak moras imat....