Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi ovo je 2014 godina Srbija nije ono sto je bila kada stoje Amerikanci iza ledja onda je sve drugacije citao sam neke sajtove da ce se ponoviti sudjenja i Naseru Oricu i jos nekim oficirima cak se pominje i Dudakovic!!! a Vuciceva nova vlada cak planira da se razjasnio vise enigma Srebrenica,Markale,Tuzla ima dosta toga na Kosovu vec pocinju osnivaju sud i prvi slucaj je Racak i Zuta kuca!!!! pa dosta je vise da se odgovara za nesto sto nema veze sa drzavom Srbijom!!!
Nego sto ce kada se dokaze drugacije da se traze ostete i za sankcije i za sve zivo!!!uzeo covek Nemacki sistem odmah tuzi!!!sada nesto pominju ovu raspodelu imovine EX YU nije podeljena kako treba a Hrvati i Slovenci se bune kazu da je sve bilo po propisu a sta god su uzeli pre 90-te sve poricu i nista nece da dele!!!
"Postala nedokuciva"!!! Moj tokmace moj,dok god predstavnici BiH daju ovakve izjave u odnosu na sudjenje bice takve i presude. Hajvanom je lako upravljati,ali Bog je insanu dao malo psmeti pa bi je trebao i koristiti. Zar nije postenije da si rekao da od osnivanja ovog tzv.suda presyde lice na smijuriju u kojoj je odredjena jedinicna cijena za Bosnjacki zivot-ca.1-2 mjeseca,a nekad i gratis,jos uz nadoknadu. Kuda samo vodi ovo licemjerstvo,u dobro sigurno ne.
Isto kao što je njegovo mjesto nedokučivo i plata od 20 hiljada KM 99 % običnih smrtnika u BiH
Tako ti je to kad čifuti zasjednu na tron. Njima je lahko, ni brige ni pameti, samo se interesuju za pare. Još kažu, nije sve u novcu ima nešto i u zlatu... Nek se ne brinu, džehennem je ogroman, staće oni svi lahko, bez problema! Onda će se kajati Meron i druge merino spodobe što su donijeli nepravedne presude, ali kao po pravilu - biće im kasno...
isti Alec Baldwin
Ma nekako mi Momčilo Bajagić nije za tariguza.
Vidi, Mrav3, Negdje sam gledala Bajagin intervju uoči nekog koncerta u Hrvatskoj, kao optuživali su ga da je u Kninu u ratu pjevao nešto o četničkoj armiji. On je to sve demantirao, a sad ja ga se ne sjećam iz rata kao onog Bore Čorbe, fuj, fuj, fuj i još upečatljivija mi je ostala Lepa Brena, fuj na kvadrat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postala?! A kad je to bilo pravde u Haskom tribunalu?
sudija je dokucen cetaljskim parama to je se desilo i nista drugo
Dobro jutro, Kolumbo! Ali sta si ti radio toliko godina tamo? Naravno, bio dobro placen, "uhljebljen", kako bi nam danas otkrio Ameriku.
Kako funkcioniše ovo oficirstvo za vezu? On dobio doživotni mandat?