Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj nevino stradalim,a zlocincima zasluzena kazna.
Mi kao Bosnjaci, Bosanci i kao ljudi na kraju krajeva moramo insistirati da se odgovorni za ovaj zlocin pronadju kazne. Ne trebamo se povoditi izrekom "i njihovi su pravili zlocine". Neka svako prvo cisti smece u svom dvoristu.
@TajkMajson, mi trebamo kazniti zlocince medju nama zbog nas i naseg poimanja pravde i pravnog sistema, a ne zbog drugih. Ubijanje bespomocnih civila i zarobljenika nema opravdanja u onome sta su drugi nama radili.
VEHBIJA KARIĆ Bivši general Armije RBiH: Grabovica, Uzdol, Kazani, franjevci u Fojnici... Nijedan deterdžent nas ne može oprati
Najveca bruka mog naroda. Pu kako bi ih pljuno da ih vidim negdje.
Zrtva nema ime i nacionalnost Ima dusu i patnju koju je prozivjela zadnjih trenutaka zivota… Spokoj dusi nikom vise da se ne ponovi
Ove žrtve imaju nacionalnost jer su ubijene radi svoje nacionalnosti.