Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se "hrana" do one mjere moze pokvariti za dva dana (dakle, ubudjati, ispasti iz omota i skašiti), ja sam helikopter! takodjer, kako ces nahraniti 500 pasa sa sedam vreca krekera i nula konzervi koliko smo ih zatekli gore, to me zivo interesuje.. plazma keks u istoj toj hladnjaci.. a navodno je za radnike i njihovu djecu.. pa kako onda da joj je rok pros'o, amela? sta dajes toj "djeci".. doci ce i tvoj kraj, vjeruj mi..
ZASTO U KINI NEMA PASA LUTALICA! ZASTO KOD NAS NEMA OVACA LUTALICA!
"Psi koji se nalaze na slikama objavljenim prije nekoliko dana su psi koje su pustili članovi porodice Devlić i članovi Udruženja, koji su došli u ponedjeljak i potpuno Sta sam reko ko stoji iza svega, volim sto sam upravu.... nezakonito okupirali posjed Prihvatilišta, a udruženje o kojem pričaju je Udruženje Iskra za zaštitu ovisnika i ljudi u potrebi, a ne životinja", navela je Turalić u svom demantiju na informacije koje smo dobili od suvlasnika Prihvatilišta Elmedine Devlić i Mirze Devlića.
VOLIM STO SAM U PRAVU DA DEVLIĆI STOJE IZA SVEGA::
otidji u PU Praca pa pitaj drotove jesmo li pustili pse, ili smo isli okolo k'o budale po minskim poljima i vracali cuke u azil.. ako ne vjerujes meni, pitaj ljude koji zive u praci koliko dugo vec cuke hodaju van azila..
Čovjek bi pomislio da se radi o finim ljudima tj gospodi kada se brinu i skrbe za životinje. Pogledaj im rječnika: "doćiće i tebi kraj" Štovani/štovana Pakica molim Vas da definirate na koji kraj mislite. Je su li to prijetnje, upozorenja ili šta? Furmanski rječnik dmachiavelli sigurno ste pokupili u obitelji. Pazi sad: "pizda joj materina", "Kurva", "da bogda ti se djeci v---" paša moj jesu li tebei svi kod kuće. Koji Vam je? Podignete krivičnu prijavu, dokumentirate sve što mislite da je dotična uradila i mirna Bosna. Tako se to radi u civiliziranom svijetu, a ne kao kod nas gdje i ovaj "osvješteni "dio psuje i prijeti više od nas krkana. Fuj.
ma kakve crne prijetnje.. moje licno misljenje o doticnoj nije uopste bitno, niti mi pada na pamet da joj prijetim.. "kraj" koji ja spominjem je taj da se konacno makne iz prace, jer s njom gore za cuke nema selameta.. sve dok ona trepce okicama i LAZE (da, laze, bila sam, vidjela sam, vise vjerujem svojim ocima, nego njoj) i dok joj narod vjeruje, nema pomaka s mrtve tacke.. jadni psi.. toliko!
isto kao i ova demokratska bagra sto nam odlucuje o sudbini,tretiraju nas kao pascad a mi nista, zgrozim se kada vidim da ih placenici separatistii hvale na portalima.FUJ
jooj jesmo smijesna drzava....samo neka prepucavanja , niko nista ne zna da uradi kako treba..mediji su najgori sto im daju prostor
pobit i napravit sapun,od para sto se trose na paščadiju napravit fabriku
Izgleda da tebi treba jedan tvrdi , Amela.
tooooooooooo , Mujaga
.............lud zbunjenog...........
Sta im radis, jadna ne bila.