Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HladanKefir hahahaha. Baš tako.
Ovdje imam puno prijatelja, iz sva tri naroda, i zaista ne vidim nikakve razlike među njima u pogledu ovih karakteristika.
Ja intervjua sa Jarom. Format Rat I Mir.
Glupa prica-cuj ljudi ga iznenade?????Ja bas mislila stvari ga iznenade🤣🤣🤣🤣
Ja koliko ljubavi u jednom tekstu od ovoga čovjeka i EU , puno vam hvala ...
Uf, koliki članak!! Kratko je ovaj u BIH da bi shvatio kakve gamadi ovdje ima.
Istanacana nit..ovog naroda je da rasudjuje....Dobro od zla i zle namjere politucara i nekih Ambasada bjelisvjedskih nizerazrednih politicara koji nikad nece svatiti .Ljude ove Bosnaske...koj iizdaju prezuru i ne oprastaju..
Da se bavi pisanjem moglo se naslutiti čim je rekao da nam je sve moguće osim naprasne zabrane pušenja na javnim mjestima
Naivnost i dobrota Bosnjaka koji su oliceni u jednom Enisu Beslagicu Semsi će nas ubiti.