Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta glumite sa tim? Gdje je bio policajac za vrijeme tog cina? Gdje su silni video nadzori? Sve vi znate, samo serete.
@gooUser1611165618 AMBASADA KOJA NEMA VIDEO NADZOR, HAHAH KOJE LICEMJERSTVO, štovatelj 9 Januara više i ne krije da mu je Rusija draža od EU.
Diže se frka bezveze a vjerovatno je vandal neki narkoman koji je u tripu pokušao uhvatiti zvjezdice sa zastave EU. Da je taj narkoman ljubitelj šaha vjerovatno bi ukrao zastavu Hrvatske haha
@BosniacumLilium AMBASADA KOJA NEMA VIDEO NADZOR, HAHAH KOJE LICEMJERSTVO, štovatelj 9 Januara više i ne krije da mu je Rusija draža od EU.
Pomoćni bageristi i inžinjeri za pražnjenje septičke mrze Hrvatsku i EU a tamo zarađuju kruha
Joj tragedije. Platicu ja nosac i zastavu samo nas ne trpajte u isti kos sa nekim pjanim narkomanom i pucati na kolektivnu odgovornost. Uhvatite ga istucite isprebijate radite sta hocete od tog narkica(rijesicete i mene te spodobe) al mojne koketivno ubacivanje u pricu. Onda imamo problem.
Jebemm i vas i zastavu vise koga bolii kuracccc
A Video Nadzor ?
A Kamere?
Pa zna čovjek kad je on potrgao.
Hrvati je potrgali da bi nas Bošnjake prikazali kao divljake,pa svaki Bošnjak ni prije potrgao hrvatsku zastavu nego od EU.
Ne opravdavam čin skidanja i trganja zastave. Međutim, nekako djeluje čudno da se u trenutku kada se EU fokusira na HR u vezi ("skandala") dešavanja na granici, odjednom promjenio fokus sa HR na B&H zbog skidanja zastave i to na HR Ambasadi.
Ovakvi događaji prava su prilika za udbaše i srbalije da šire mržnju protiv Hrvatske.
sta ste se us..li ?potrgana pa potrgana😉dokle vise se klanjati i istoku i zapadu.okrenite se sebi i svojim komsijama 👍bosna sw slogom i razumijevanjem gradi
Mozda je policija potrgala zastavu.
Sve ovo smrdi na skutorske provokacije
Da ga hoce uhvatiti , a ima garant video nadzor . Da vidimo ko je poderao EU, a Hrvatsku ostavio. Kad su svi gazili Hrvatsku zastavu tamo gdje zemljotres bio nas covjek je podigao I zamotao. Tako rade nasi ljudi. Nasi ljudi zele I EU I NATO integracije. Velika paznja za podmetanja onih koji imali pretenzije na BiH tetitorij .
Krivi ovi iz HR ambasade.
zanimljiva pojava jako kako se ovdje relativiziraju stvari , bas kao i sa ratnim zlocincima iz reda bosnjackog naroda ... da je ne daj Boze situacija obrnuta , i da je u hr neko to uradio na ambasadi bih kmečanje bi trajalo bar godinu dana i čulo bi se do mjeseca ..... koje licemjerje Boze sačuvaj !