Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo u BiH ce se uskoro vise pitati Putin nego Obama.
Glupo je ne shvatati stanje u kojem se nalazimo. Polubanana drzava koja salje municiju u Irak kada nam se da signal iz ambasade USA, visak oruzija, salje ljude na Guantanamo po nalogu... ali u zadnje vrijeme raste uticaj Rusije preko njihovog igraca Dodika za kojeg ovi nasi politicari nemaju nikakvo rijesenje.
Napravili su grešku :))))) Neka u entitetu RS isključe internet i mirna RS i njeni građani, a i VLASTI, radi kojih je i napravljen ovaj zakon o javnom redu i miru.
Da hoce da se povuce zakon,mogu to odmah uciniti,za 24h.Dovoljno je uskratiti MMF-ov kredit,i dzabe ti zakon kad ni policiji nebi bilo plata,a kamo li ostalom pozaposljavanom sljamu koji iskljucivo zavisi od bas tog kredita.
@ludwig.v.basten, pa nema tranše MMF-a. Nema ekonomskog rasta - nema tranše. Nisu naši ispunili postavljene uslove i oni su nam zavrnuli pipe. Sad da vidimo odakle ćemo se finansirati? http://hms.ba/mmf-obustavio-isplatu-novca-bih/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yebo i vama Duduk mater. Vi ste vampira i napravili .....
Joj, sto ce im se hakeri naj***ti matere!
http://sh.wikipedia.org/wiki/Julian_Assange http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden
Da Bog mili zakloni i sacuva!Ome muke bi stvarno trebalo konacno prekratit.
Ova americka govna nedaju pravo na zivot iljem sveta mnogima,pa o kakvompravu slobodne reci pricaju.A ove nOVOKOMPOnovANE PRELIVODE SAD SU ZA AMERE,SAD SU ZA idilovc-E neznaju na dali su krenuli il su stigli,ni dali su posli ili dosli,neznaju al zive u 1435 god il u 2015.il u kineskoj
zakon poslati na ocjenu ustavnosti...tamo sve fino pise..
A što kolege iz ambasada, EU, OSCE, i ostali zabrinuti kurcipalci, fino lijepo ne kažu, ok, izglasali ste jel nedemokratski zakon e sad cemo vama koji ste glasali ograniciti kretanje po EU, SADu, zamrznut vam imovinu jel tako. Kako onim Ruso-Ukrajincima, po dzepu lagano. Nego, zabrinuti, ko za lanjski snjeg, jelde. Ovi ce istinski reagovati tek kad nas vlasti pocnu po gasnim komorama tamaniti, izgleda.
je li to NSRS proglasio jurisdikciju nad FB, Twitter i Google? Nema šta, baš su zafrkani 😂😂😂😂😂
Ma ja sam za to da im se uvede i policijski sat. UDRI STOKU!!!
Drama :)
Počelo na drustvenim mrezama, a zavrsit ce na comment sekcijom porno stranica E onda kukala ti majka kad napises komentar "Odra je lola ko Dodo budzet i RS" specijalci ce da ti ulijecu u kucu
Nije valjda Charlie hebdo pogino da bi mi Srbi bili usutkani ko sjevernokorejanci, DOLE DIKTATOR !!!!
Evo i okupatori se oglasili. Strucnjaci za ljudska prava koji su donedavno imali robove. Samo sto su skinuli znakove "whites only" i vec su spermni da daju lekcije o ljudskim pravima. I sloboda govora im je jaca strana. Potpuna sloboda medija, ali eto, nekako se potrefilo da svi misle isto, pa samo podsjecaju na sjevrnokorejske medije. Inace su slobodni.
Pa zasto zivis na zapadu...licmjeru?
Pa zasto zivis na zapadu...licemjeru?
I jesu zbog tog zakona spustili zastavu na pola koplja???
Hajde sutra cete biti zadovoljni.