Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrošeno na registraciju 4.000 ljudi, jedna lična je 20 KM, pa ti izračunaj.
nisu sve poništene, nego nešto više od 300, i oni su pozivani na sud ali niko nije osuđen i niko ništa nije morao da plati, od prevoza do pravne zaštite, toliko da znas.
kako to sad odjednom o Suljagiću fino, ispunio je kao svoju misiju i otišao a sad ga podržavaju. Nešto meni smrdi tu
Sine dragi,znas li ti koja je ovo 4-ta godina po redu od rata a oni nepadaju...
SALIHOVIĆU, objasni gdje su potrošene sve pare. Pa samo od Općine Novi Grad, ti i Suljagić dobili ste 50.000 maraka, u šta ste vi to potrošili?
MA dzaba vam sve sto blatite suljagica,on ce pobjediti,a zlatko i bakir (i jedan i drugi) na smetljiste istorije,a kasnije u prdekanu. Jedva cekam da vidim pokisle sda i sdp face!!! zajedno sa jaranom miletom
Evo malo clanaka od proslih izbora..koji su bili "najvazniji", "prekretnica"..I slicno... po meni sve je isto samo je izborna godina 2014 a nije 2010,2006.... http://www.klix.ba/vijesti/bih/ovi-izbori-su-nam-vjerovatno-posljednja-sansa/100913025 http://www.klix.ba/vijesti/bih/ako-sad-ne-krenete-naprijed-ostacete-iza-svih-u-regiji/091007123 http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-se-priblizava-mogucoj-prekretnici-nakon-rata/100216023 http://www.klix.ba/vijesti/bih/neophodan-kompromis-politickih-lidera/100304119 http://www.klix.ba/vijesti/bih/najpopularnije-stranke-uoci-izbora-su-sdp-snsd-i-sda/100519077
ovaj "ako sad ne krenete napred ostat cete iza svih u regiji" se ispunio
Njega su Basigovci odhranili, samo guraj momak
...Četiri godine prođu... i pocinje novi World Cup Russia 2018...
Vita nostra brevis est, brevi finietur...
...a vidim :))))
zivot je kratak, zavrsit ce brzo kake to veze ima s ovim?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)