Norveška državna televizija
0
Alkalaj osudio norveške dokumentarce o ratu u BiH
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sud u strasburu , tuzba pa tog redatelja po usima novcano:)
samo istinom do pravde,bosnjaci ujedinite se svi su protiv nas nemojmo medzusobno da se svadzamo samo dajemo priliku neprijateljima da nas uniste sto smo slabiji to smo ranjiviji
Tvoj komentar je vrlo korektan: \"Norveska je ozbiljna zemlja i ne bi oni sebi dozvolili takav \"luksuz\" da prikazu film, a da sadrzaj filma nije \"istinit\". Nevjerovatno da pola BiH i dalje zivi u stanju \"zrtve\", samoprozvani, i svako drugacije tumacenje dogadjaja se smatra srpskom propagandom. Maske padaju... \"
Postovani Ministre, kao i velika vecina bosanaca i hercegovaca ja sam se osjecala jako pogodjenom prikazanim filmovimai odmah sma se ukljucila u protestne akcije koje su ovdje organizovane. Mi smo organizoval Facebook grupu koja broji preko 3000 clanova i peticije protiv dokumentaraca koji su objavljeni na NRK. Vama se obracam sa molbom da zahtjevate da se Vase pismo objavi na NRK. Izmedju ostalih saljem Vam mail adrese od odgovornih za emisju: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]. U svakom slucaju mi se puno svidja Vas komentar na emisiju.
ISTINA BOLI!!!
Jel moguce da vi sa Sa-x dopustate ove komentare...ovih papaka sto Nemaju veze sa Bosnom!!!! A sa Sarajevom da nepricam!
Glavni akteri oba filma su Mirsad Fazlić-Fazla (expert za sve) ,Hakija Meholjić,Sefer Halilović , Muhamed Filipović i Esad Hećimović . U Filmovima dotični liječe svoje frustracije i tako nanose nemjerljivu štetu Bosni i Hercegovini http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/732318/ http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/731975/
Tj. govori se o dogovorima izmedju Alije i Klintona
Trebali bi se prvo pogledat ovi filmovi pa komentarisat tj. nisam ih ni ja gleda al jedino se tek tada može pošteno komentarisati. Kako sam vidio u prvih par sekundi u Srebrenica - grad koji se mogao zrtvovati ovdje se govori o tome kako su se politicaril igrali rata.... a ne ko je ustvari kriv.
Mi se drzimo one Ćosićeve, a vi ste je doktorirali i usavrsili
\"seljo\"posjeti www .za TUCANE bošnje . ba.....
S R B I J A D O K O S O V A!!! buhahahahahaa
Ovoga drskog MINISTRA VANJ. POSLOVA \"FEDERACIJE BiH\" muči izgleda što ISTINA dolazi na vidjelo.
Zasto zatvarati oci i osudjivati ove filmove?Ovo je realnost.Treba se suociti sa tim.
mader im tucam i njima i svim srbima redom koji su bili uz Republiku Sranja
Opet se ovo po.tu.ričko gov.an.ce nešto javlja, haha... Naravno da je ARBiH bila agresor, njenih (vaših) je 24 posto, poklopite se i šutite.
Nista nije slagato u filmu. Samo su istinu rekli, a asad sto ne odgovara nekima u Sarajevu sto su zla itekako napravili, njihov problem. Ovdje u Bergenu su me Norvezani pitali za emisiju i svi su se ibretili kako je to bilo moguce da se zrtvuje toliki narod zbog politike...