Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ni ti prav, Svenito, ali nek si spustio onoj zabetini c-etnickoj, nadam se da cita i da crknut od muke
SVAKA CAST MINISTRE. RS NICIM NEMA PRAVO USLOVLJAVATI DRZAVU BIH. POGOTOVO NE SA MIP-OM. ONO STO JE URADJENO ZA VRIJEME VASEG MANDATA SAMO POKAZUJE DA JE BOSNA MULTIETNICKA DRZAVA GDJE SVI MOZEMO NACI SVOJU SRECU I PROSPARITET. P.S. LAGUMDZIJA I SDA NE SMIJU POPUSTITI NI MILIMETRA PO PITANJU MIP-A. TO BI BILA KLASICNA IZDAJA BOSNE!
Ivanić nije srbin, on nije iz SNSD-a
@Agresor: Prije Alkalaja, Mladen Ivanić je bio ministar. Po kojoj to onda rotaciji treba pripasti RS?
Eto da je Majkicka kojim slucajem kao Komsic valjala bi ona vama ali hvala Bogu pa nije.A ovoj gospoji dudi da kazem sto manje takvih to bolje.
Dosta Daytonluk! Bosnaci Potpisite Peticiju Da Se Vrati Nas Ustav RBIH! http://www.republikabih.net/?i=15
Tako je gospodine!
Sta se bunite pogani civuti,turci i ostali antiprdoslavci!Sta ce meni njakav ingleski,kad sorapski ceo svet razume?!Ja sam na majcinoj sisi,uz zvuke gusala zavrsila sve vakultete i stekla diplomacke sposobnosti!Bila sam na usavrsavanju u mrcajevcima,svrljigu i guci,a malo,malo,pa poletim sa letalishca prdimaovljani!Vake gospoje ko ja nema ni jedan nazovi narod!
Ma mozda je dodik uci HA HAHA HA
ma moj svene, majkicka je takva kakva je. Često lupa ko maksum po diviziji, ali nisi ni ti puno odmakao od nje. S druge strane ako pogledamo da je direktno izabrana u Parlament, a ti bio postvaljen za ministra iz reda ostalih a malo si Židov malo Hrvat, po potrebi očito. I kad se uzme u obzir da si bio u sukobu interesa a nisi podnio ostavku, a nisi ni na izborima izabran. Isti si ako i ona a ako ne i malo gori. Zato ako se hoces kurcit po svijetu trebao si se zacesljati pa na izbore.
Svaka cas gos. Alkalaj na postignutom uspehu. Ali MiP po rotaciji sada pripada RS.
Strasno je da se o stanju u BiH uopste pita Alkalaj. On koji posjeduje pasos Hrvatske, on koji mrzi sve sto dolazi iz RS. Vev i ptice na grani znaju da je 1998. godine, kada je za ambasadora u Washingtonu na njegovo mjesto dosao cestiti i pametan covjek Igor Davidovic ovaj mulac zakljucao kancelriju i zabranio novom Ambasadoru ulazak u kancelraiju, Razlog, samo sto je Srbin i sto dolazi iz RS. O stanju u MIP koje je pretvorio u privatnu firmu, koja sluzi da mu pise putne naloge i radi bez ikakvog efekta, suvisno je trositi rijeci. A njegove zasluge, koje je gore nabrojao su smijesne. Svi znamo da su koraci ka NATO i EU, te liberalzicija viznog rezima plod svega drugog, a ne njegovog foliranja. Da NATOi EU nemaju svoje interese u nasoj zemlji, nikada ne bi dobili nista, kad bi se radilo kako Sven i njegov sef HAris zele. STRANKA ZA BIH JE NAJVECI EPRIJATELJ BOSNE I HERCEGOVINE
Sven Alkalaj je Židov ali izjasnio se kao Hrvat iz Bosne. Toliko u vašoj teoriji o \"bosanskim katolicima\"
@ Granicar Ana Trisic Babic je ZMIJA i TO ONA OTROVNJACA...!!! GENNOCIDASICA SERVO-SRPKINJA PRVE KATEGORIJE NEPRIJATELJA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Zlatko i svi patrioti BIH-e pamet u glavu...!!!
Znači, vlast se neće formirati ni narednih 100 godina. Super, nema boljeg načina s.j.ebati ovu nakaradnu BiH
Mislim da niti jedan komentator nije shvatio da gđa Majkić ne bi bila ministrica vanjskih poslova, jer je Dodin kandidat \"uvažena\" Ana Trisic Babic, koja je protekle četiri-pet godine rovarila na sve načine protiv interesa države u kojoj obnaša takvu dužnost.Nisam ni za Lagumdžiju,ali ne smije se nikako ispustiti taj resor zbog mnoštvo razloga. Međutim, mišljenja sam da će Platformaši biti nečim ucijenjeni, i da će zažmiriti. E,onda,teško nam se kada dođe gđa Trisic-Babic
Slusas li sebe kako zvucis ko neandertalac koji se bori sastaviti 3 recenice i ti nekom prigovaras kako prica i sta :)))) Klocu jedan nesposbni