Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, dajte mi moje pravo da pijan šetam
A jesu li ovi aktivisti u BL zaboravili da kazu kako nemaju nista sa bilo kakvim nezadovoljstvom gradjana u SA??? To im je inace glavna fora, pocnu nesto lafo gradjanski aktivizam, NVO, "dole vlada" a onda u po frke neki pametolog medju njima obavezno kaze kako to nema nista zajednicko sa nekim slicnim okupljanjem u F BiH bez obzira da li su studenti, JMBG, ili nesto deseto. I tako se poseru tacno na mjesto odakle treba da jedu! I ne cudi me da je ovako i nama i njima, a tako ce da nam i ostane dok god sve radimo na matrici RS, "bosnjakistan" HZHB!
Ili ti ga, trazili ste, eto vam ga...
Sljedeca godina opet bude veliko "nista" od predizbornih obecanja do nerjesavanja slucaja sejdic finci zato nas u svijetu posmatraju kao "slučaj"
Svi naulice i gonite govna u arfriku samo ce tako Bosna i Hercegovina cvetai .
i sljedecih godina ce biti nista,koliko god se nadali u bolje sutra u BiH su male sanse da se to dogodi
Sta drugo i ocekivati kad vlast i polikita u rs samo vodi racuna kako da unazadi drzavu bih a prosperitet i napredak se smatraju uspjehom te iste drzave i to je nemoguca misija.njihov narod kao i nas ispasta al ko ga hebe nek ne puca....
jbg