Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li za građane BiH vijest koja ne počinje sa riječima: blokirano, kažnjeno, oporezovano, namet, uskraćeno, štrajk, glad, otkaz, protest, mržnja, smrt, nesreća, crnilo, sivilo i druge mnogobrojne negativne riječi, pojmovi i termini. Građanima BiH se pojam pozitivan saopštava samo kad je bolestan od neke teške bolesti, nažalost Kako smo mi glup narod što sve ovo trpimo i ne reagujemo
Ovo nema nigdje. Ovi brane internet kockanje, ovi zamracuju kanale da ne gledas RTS ili HRT, ovamo brane himnu, referendum, glasanje u Mostaru, mislim...koji je vama qrtz svima? Mislite zabranama napraviti neku drzavu?
Koliko skontah možeš igrati, ali ne i naplatiti dobitak, ili???
Ja se i danas uredno kladim, čak sam i dobio pedesetak dolara. Đe problem?
Rekla sam ja: jos u kucu da vam dodju da pokupe sve iz frizidera, uzmu sta im se svidja od namjestaja, tehnike...dva-tri samara opale zbog prigovora..neki bi i tad' govorili "samo nek' se ne puca".
Kockari na aparatima
kamo srece da im je i prije bilo blokirano
Adios EU ovi levati donose nove zakone kontra EU umjesto za.Zabranili uvoz starijih polovnih auta , internetsko kladjenje , oduzeli ustavno pravo bavljenja politikom za 300 000 svojih državljana (Sejdić-Finci).Samo bojkotovati sve u državi dok taj zatucani SDA ne ode u tri pm i nikad se ne vrati iz nje.
pomješao si babe i žabe!
@alejalipa92 Kako sam pomiješao? Ako si za EU što SDA očigledno nije ondabi trebao težiti ka ispunjavanju osnovnog načela iste a to je slobodan protok ljudi , robe , novca i usluga unutar iste a ne kontrirati zakonima koji su suprotni tom načelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BLOKIRAJTE KLAĐENJE GRAĐANA IZ FEDERACIJE BIH U REPUBLICI SRPSKOJ. PREMIER KLADIONICA MASOVNO PREREGISTRUJE IGRAČE IZ FEDERACIJE U REPUBLIKU SRPSKU, ČIME AUTOMATSKI IZBJEGAVA SAV POREZ U FEDERACIJI BIH.
A kako si to kontao uraditi? A razlog zbog kojeg gradjani FBiH idu u RS da se klade jeste jer oni nemaju porez po tiketu. Ako ti smeta sto tamo idu trazi da se idiotski porezi ukinu.......
Još jedan u nizu pokušaja za zaštitom monopolista. Ove zabrane , privođenja ,zastrašivanja ,ugrožavanja su postale odvratne a svaka krši ljudsko i građansko pravo na slobode. Ovo je tržišna ekonomija i nema privilegija monopolistima kroz zabrane ostalima. Punjenje budžeta će biti stabilno ako smanjite plate i ogroman broj uposlenih u državnoj službi i javnim preduzećima.
Jos bolja bi opcije bilo ukidanje 1001 suvisnih zavoda koje samo trose novac radeci stvari koje bi privatnici neuporedljivo bolje uradili............Vlada je tu da predstavlja interes naroda, ne da diktira sta narod smije i ne smije sam sebi raditi.......
Domaće kladionice su svakako imale očajnu online ponudu, sada ste im omogućili da ostane tako očajna. Hvala.
Ja bih svakom ko se kladi život ukinuo a ne samo ovo!!!!! Hebeni kockari!!!!
Kuci pa taj svoj fasizam prosipaj.....
Cijela federacija je blokirana vec mjesecima jer HDZ stiti kladionicarsku mafiju, narod trpi zbog desetak mafijaskih bosova koji se wnormno bogate. Ovdje se PDV placa cak u na humnitarnu pomoc, lijekove, osnovne prehrambrene artikle, samo ga kladionice ne placaju !?? Samo ove godine je u kladionicama prokockano milion !!!?? To je 170 000 KM PDV-a kad bi se naplacivao. Zamislite da se taj novac uplaxuje u penzioni ili zdravstveni sistem.
pa ti baš nemaš pojma. prošle godine je u federaciji potrošeno na klađenje milijardu i 200 miliona KM. pa imate istraživanje - samo u kalesiji se u kladionici potroši milion KM.
Bolje bi bilo ukinuti sile zavode i institucije koje samo trose novac i usporavaju rast trzista, taj novac moze pokriti penzije. Sve ostalo pod hitno privatizovati.........Vlada nikada ne moze niti jedan jedini posao urdaiti jednako efikasno kao sto to moze trziste........
Hahahaha ugrozene kladionice i njihova prava!!!!sicilijska mafijo dodji i pokori nas!!!
Ako imas off shore tamo daleko a pod jednim klikom nema zabrana, ha ja. tako to rade nasi tajkuni u svin nac.bojama. a ti narode crkni...
Je*em vam boga kako cu sada povuci pare sa accounta bwin
na skrill ili netteler pa onda na karticu. tako i uplacujes, sa kartice na skrill ili netteler pa odatle na kladionicu. problem rijesen