Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Both of the above mentioned suspects, the one who's ordering, and the one who is supposed to deliver the explosives seem to know each other from the past and DO HAVE AN ISLAMIC BACKGROUND" JOJ hvala vam Holandjani sto ste naveli da se radi o Muslimanima jer inace nebi niko nista uradio i nebi imali dovoljno dokaza da su teroristi jer religija Islam naravno odredjuje ko je terorista i ko nije. Mrs u pm. Trebali smo im odgovoriti: "Dear Holland. We have information that some of your soldiers who served in Srebrenica and aided the massacre are still free. They know each other and do have an Christian background. Also, go fuck yourself. With Love, Bosnia-Herzegovina".
sta si se uvrijedio
citajuci komentare ovog patriote i princa reko bi covjek da su jadne ljude onako uhapsili. NASLI SU IM BOMBU!!! samim tim JESU terroristi, to sto vase bolesne glave ubacuju nacionalizam u svaki aspekt zivota je vas problem, al nas ne peglajte oko toga. Vi da ste pravi muslimani ne bi napadali ni holandiju ni policiju ovdje oko ovoga vec tu stoku koja vam blati vjeru tim idiotskim potezom!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eto dokazani saucesnici genocida su nesto upozoravali,stoka nevjernicka,opet hvala vam sto razotkrivate svoja licemjerna lica,i sama svedska je opovrgnula i demantovala cetnicku sipu da je rijec o terorizmu,klasicni kriminalci i ako su uhapseni ali ovaj bezuspjesan pokusaj podmjetanja bosnjacima kao narodu je vise nego providan pljuc
Evo vam taj Adis Ramic, islamski terorista...http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Izresetan-ispred-kafica-38912.html
Taj Adis Ramic ima veze sa Islamom kao i patrijah Pavle. Ukucajte u google, naci cete clanak iz 2009 kako je izvjesni Ugarak ubio jednog momka ispred prepunog objekta u Mostru (Visoko). Taj Ugarak je bio obicni narkoman, svi su znali da je Ramic dao pistolj istom da ga rokne. Nakon toga je pobjegao u Belgiju jer je otac od tog ubijenog momka svu imovinu sa sebe prepisao i zakleo se da ce se osvetiti. Adis Ramic ako fatihu zna prouciti od uha do uha me sijecite...kamoli da njega zanimaju ciljevi koje se danas vezu sa islamskim terorizmom..
pa nece uhvatiti Srbina, nego ove budaletine teroriste mosnjake..sve leglo terorista
KAKVI SU PODMETNUT CE i atentat na papu u sarajevu....
hahahah cetniku providni,vasa mrznja vas razjeda nije ni cudo sto pokazuje statistika da u rs ima navise oboljelih od raka na balkanu,guglaj dudlaj malo
SIPA POTURA BOSNJAMA.GO SRBIN U SIPI!!!
holendjani su najveći teroristi ne tako davno su ostavili hiljade djece i žena srpskim teroristima na milost i nemilost a svi znamo kako je to zavrsilo
Ajd sad ko ima muda da nazove ovaj broj...LOL.
Kakve veze ima kako se zovu i nacionalnost? U zakonu jasno pise sta je terorizam.
Novinari su pukli ko fosna ocam. Idite ba napolje iz tih kancelarija tražite šta ćete objaviti a ne ova nižerazredna šupljiranja. Popišam vam se na profesiju.
Dobro i ono neki dan kad je neko one gume ispuho nije terorizam.
A BH policijska tijela ce na to: Gojazni smo!
"_Akcija "Beneluks": Holanđani upozorili bh. policijska tijela na mogući teroristički akt u Švedskoj" Odlično da je bilo upozorenje! Da nije, ko zna šta bi se dogodilo.
Zašto samo Bošnje hapse zbog terorizma?
Zato sto stigmatiziraju (Holandjani), a BIH ima kriv zakon gdje ocito i bez teroristicke namjene koristenje bombe ispada terorizam. Svedska ne govori o terorizmu vec o udruzenom kriminalu.
narkomanska posla