Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su davno odustali od anti dejtonskog djelovanja. Njihov referendum nema veze sa Dejtonom, nego vi politicari podgrijavate atmosferu pa i mi sada moramo razmisljati kada da ga odrzimo, ko bi vam vjerovao sta je vas pravi cilj. Nije vam vjere hvaliti, ali ni vjerovati, vi ste svasta u stanju napraviti, Markale, Ul Vase Miskina, Tuzlanska kapija i ko zna jos, otkrice se vremenom.
K'o da gledam ako se zarati, u rovu na prvoj liniji, blatnjavi, promrzli i gladni cuce s jedne strane Zukic, Sarajlic i Zvizdic sa svojim sinovima, sa druge strane Dodik sa svojim sinom drzi bajtu, Zeljka Cvijanovic na minobacacu 80-ci, a granate joj dodaje Bosic. U tenku su Lagumdjija i Komsic, Covic u Hercegovini snajperom skida neprijateljske vojnike svakodnevno. Dino Konakovic komandir diverzantskog voda ( u pauzama diverzija razmislja o formiranju nove turisticke udarne jedinice u Sarajevu)....
cim se moj otac poceo brinuti o ovome koji zna kad ce rat , onda se moram pocet ozbiljno pripremati za boj
davno su umni ljudi konstatovali,ako se ti ne bavis politikom-politika ce se baviti tobom, sto se sada desava narodu u bih. naivno je razmisljanje da se odnos srba i srbije promjenijo prema bih u odnosu na devedesete,iz tog razloga zamjeram sam sebi,probosanski orijentiranim gradjanima bih a posebno politicarima zato sto nismo iskoristili svu energiju i sva raspoloziva sretstva da bih u kradkom vremenskom roku posle rata postane clanica eu i natoa.
naribanog nosa, crven u licu ko ... veli ja volim srbiju, rece naribani dodik. stvarno nije smjeso a mene je pravo nasmijao. hahahaha
Toliko halabuke oko praznika RS,pa neki su ovo shvatili bukvalno kao da se RS odvaja?Zasto ovoliki strah?
vise je rijec postivanje drzavnog zakona..
Nije strah u pitanju, nego da se postuje zakon BiH, koji vazi za sve ukjlucujci i RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobrovoljci nisu odustali oni su samo svatili da nije dobar momenat.
evo samo su tebe cekali da im kazes...
Mani se ti politike i drzi se maloljetnih Romkinja.