Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ugasi to vise, jbt, ova aviokompanija na jaslama drzave i poreskih obveznika vec godinama. Imaju 1 avion, a zaposlili 150 radnika. Avion koji imaju je k'o iz partizanske eskadrile.
moha@ apsolutno
Ovaj avion iz partizanske eskadrile je najsigurniji avion u 2014 godini ;), i samo se ovakvi avioni koriste sirom svijeta gdje su kratke piste radi mogucnosti brzog zaustavljanja (najcesce otocke zemlje), i to radi tako sto se propeleri na ovome avionu okrenu a motori i dalje rade samo prave kontra potisak. Kad se islo sa fudbalskom reprezentacijom mislim u Zilinu, samo je ovaj avion mogao sletjeti na pistu ostali su isli u drugi grad te su se putnici truckali u busu naredna tri sata ;) do zeljene destinacije. Nakon toga su se svi zeljeli vratiti sa ovim propelerasem jer im se nije dalo naredna tri sata truckati... na zalost nije bilo mjesta za sve ;) Kad zelis ispasti pametan prvo se malo informisi ;), al sa nama u Bosni je sve tako... svi smo puni znanja i kritike, bez da bilo sta poznajemo imamo neko svoje "vrijedno" misljenje zato i imao ovakvu situaciju... i neka nam je svak nas hebo...i hebat ce jer smo ovakvi pametni
Ne uljepšavajte situaciju i manknite ovu sliku, avion na slici već odavno nije u floti BHAirlinesa, stavite fino sliku jednog ATR propelerasa, da se vidi snaga BeHa Ejrlajnsa
Nek lete bez certifikata, bas to ko provjerava
JEBO fiskalizaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ebo vas vise bog i otac daj jednu atomsku na ovu bejha ne moze se zivjeti od kockastih glava i treba sa velikim nosinama
Rasturise zastitinici nacionalnih interesa drzavu i dovedose nas do prosjackog stapa a sve u ime naroda.Valjda ,kad se za narod radi onda se i gradi?Kod nas jos mnoga sela nemaju struje a nemoli sta vise. Ako,ako ljepi moji glodji te se oko koski u svojim torovima dok ne spadnete na 2 liske na gujci . Ko zna mozda vam onda koja vijuga proradi.
O ne št ćemo sada kako ću na odmor na Maldive(pod ovim mislim na lokalni potok), jadni mi ako propadnu uštedjeti ćemo sigurno desetin miliona km... šteta
Takva nam je i država. Sve je u agoniji i rasulu. :(
Lome joj vrat SDA lopovi od osnivanja. izgleda da su konačno uspjeli totalno upropastiti još jednu u nizu kompanija. Gdje dođe SDA tu više trava ne raste.
velika hvala braći turcima i SDA na ovom....
Prenamjeniti pistu i zemljište i napraviti neki od3-4 vjerska objekta.
Uzorati pistu i napraviti voćnjak, vidis kako baja dobro posluje sa svojim.
Ja bi ga sad osposobio kao komercijalu za vjecnicu vise bi zaradio
Ugasi drzavu i to je pametno
Da sam ptica i da imam krila..... BHAIRLINES
SDA je onog Šabića, bivseg tehnickog direktora uhljebila kao ministra u vladi Kantona Sarajevo. SDA je unistila BH Airlines sa nekim "dealovima" sa turcima!
reci mi sta nije unistila
Nikakva šteta
Ne vraćajte im više taj certifikat k'o Boga vas molimo....! ! !
hajmo sad svi podrzati domacu firmu! kupujmo nase, nek pocnu od propelera, stolica (dobro bi mi dosla jedna za basce), stjuardesa..