Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ruzne zivotinje
Ta životinja bi hladno pojela leš čovjeka i ti pričaš da je zdravo jesti to meso. Svinja je svaštojed i to je razlog zašto je štetna jer može prenijeti zarazne bolesti koje je dobila jedenjem leša neke životinje. Glup/a si.
To samo opisuje kako niste tolerantni ni prema kome osim prema svojima odnosno Muslimanima i toj vjeri.Druze i meni nije jasno kako vi perete govnjivo dupe golom rukom,ali vam niko to ne kaze,tako i vi budite malo tolerantni prema drugacijima od vas.Sa takvim stavom neces imati platu vecu od 300KM,jer si zatucan do bola.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po ljudskim facama odmah vidiš koje meso jedu.
Hoćeš reći da Nerko jede klempu?
Nemoj samo na janjetinu
Cim sam vidio sliku i procitao naslovni tekst znao sam kakvi ce komentari bit hahahhahahah
isti Dodik
Kako ovo može neko da jede jbt
Probaj prsut i pancetu pa se javi.
Africka schuko uticnica.
teletina zakon i riba a ostalo puretina i nekako..
I neko ovo smece od mesa moze jesti. Fuj. Prokleta zivotinja
Zasto zagadjujete zemlju zar nije najbolje spaliti zarazene zivotinje i zar nisu ugrozena podrucja na granich sa srbijom odatle vam je i dosla kuga isto korstog su vam poplavili svi semberiju prije nekoliko godina..bud.la je ko ne vide
Najpoganija životinja
Sreca pa su te životi je zabranjene za konzumiranje...
Oni ce to adekvatno u kobasice i salame deponovati...
Kako neko može da jede meso ove odvratne životinje.🤮 Najodvratniji miris ikada je 5km u krugu farme svinja. Fuj.
FUJ i dalje je gadno, gadovi jedni
Sad ce cijene mesa gore 🙄🙄🙄