Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 7 dana ce pod zemljom da ga upisaju ni useru bas kao i "put u evropu". Za mjesec vandali ce da odrade svoje sa tagovima a firauni ce da odrade zeljezo. Prije nego se pocne "graditi" evropa, treba "izgraditi" gradjanstvo...
E svaka ti cast !!!
na zalost, upravo tako. za mjesec dana ce liciti na scenu iz horor filmova, a ljudi ce iz straha opet pretrcavati negdje cestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znao sam da je Evropa nisko, ali ovoliko nisko...nisam ;-))
Pa Evropa i jeste crna rupa ko i naša država i onaj pothodnik
E stvarno glupavih komentara... Na onoj drugoj vijesti gdje su se političari aka pješavi slikali OK. Ali ovdje treba reći SVAKA ČAST. Izjava je šala i neka je, mei je simpatična ali bitnije je da direktor STRUČNO objašnjava šta je sa ovim.. Zabrinuo me sa ovim oko Cesta FBiH. Šta sad, je li nam to namjerno vještački ostavljaju gužvu? Filip! I niko da to primijeti!?
fantasticno, a nadam se da ce savjest korisnika biti na visokom nivou da paze i cuvaju.
PROCITAH NASLOV I KRV MI SE SLEDI U ZILAMA : "Pothodnikom na Stupskoj petlji silazimo u Evropu". PRVO STO SAM POMISLIO BILO JE: DODIK PROGLASIO ODCJEPLJENJE, COVIC UCINIO ISTO, A BAKIR KAO KONTRAMJERU UVEO KALIFAT I SERIJAT NA POTEZU OD KOZIJE CUPRIJE DO STUPSKE PETLJE!!!!!!! KO HOCE U EUROPU IZLAZ MU JE KOD STUPSKE PETLJE.......!!!
Procitah naslov i krv mi se sledi u zilama!!!!!! "Pothodnikom na Stupskoj petlji silazimo u Evropu"
Ovo samo moze biti sigurno ako se postave kamere i da uvijek jedan ili dva policajca ili zaštitara jer će stoka da ovo koristi za raznorazna sranja,pišanje i slicno. Ako se desi neki incident mislim da ce svi hrliti preko pruge pogotovo žene i djeca.
Ja ne bih hapsio ove što zapišavaju i seru, već bih redovno na klix-u objavljivao njihove "video uratke" na kojim pokazuju sve svoje vještine obilježavanja teritorija i na kućna vrata im izdao račun za čišćenje i dezinfekciju kompletnog pothodnika. Uz to bih im dao zahvalnicu za srdačnu donaciju jer rade na tome da pothodnik ostane čist i uredan. I onda nek' zapišavaju kol'ko god hoće.
silazimo u ambis sa ovakvim političarima i stanjem.
Napisi uputstvo za upotrebu. Ili bolje, nemoj?!
hahaha ako izdrze 2 dana da neko nesto ne sarne il ne popisa se da oprostite to ce biti fenomenalno a o 7ici da ne pricamo. tuzno i zalosno ali samo realno :/
bice to haj cik ti bilo sidji u aksam prolaz
"silazimo u Evropu"?? sišli smo mi u pizdu materinu Zoljo....
Meni su licno ljepsi pravi umjetnicki, EVROPSKI grafiti u ovom tunelu od nekog dosadnog bijelog zida. U cijeloj evropi ovakva mjesta su ukrasena tom umjetnoscu koju samo papci nazivaju vandalizmom. Druga stvar jer kada se isto tako neki papci potpisuju ili pisu Sarajevo, Zeljo i kojekakve psovke... to ne smatram grafitima a umjetnici samo naprijed.
:))))) Ponovo gledam slike podhodnika :))))) Vidim da su neki već krenuli u Evropu! :)))))))
Odlicno,samo napravite zid od min. 200 m duzine i 1,5 m visine sa obje strane tramvajske stanice.Ovaj sto pravite je lijep ali nizak i kratak.Opet ce stoka pretrcavati cestu i ginuti,a pothodnik ce najmanje koristiti svojoj svrsi.Zivi bili pa vidjeli.
Ovi kadrovi SDA se znaju provaliti, drama živa. Čuj u Evropu...