Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ce nas napaceni narod progledat kad se otarasimo svi ovih nacionalistickih go*ana! Ljudi, vidite da to ne ide, da mrznja ubija i seli narod preko granice. Ja vjerujem da svaki posten covjek zeli ziviti normalno u miru, i da je svima ovog preko glave. Ove KLix-ove placene stranacke botove ne racunam - oni siju mrznju za jednu porciju cevapa dnevno.
A ta nacionalistička govna kao što kažeš su upravo stranci i stvorili i postavili. Sve jasno.
Treba ukinuti postojeće sankcije Dodiku i dovesti sve lidere u ravnopravan položaj. Ili uvesti i drugoj dvojici. SAD su se stavile na jednu stranu i uvele sankcije samo jednom lideru. Bakir uprkos tome što amerikanci podrivaju njegovog političkog protivnika nije uspio to da kapitalizira već traži da se Dodik uhapsi. Mislim da bi Dodik pobjeđivao Bakira i iz zatvorske ćelije.
Нема помоћи са стране, Европи не требају људи са посебном пажњом, већ зрели људи који преузимају одговорност за себе, своју будућност и животно окружење. Босанци и Херцеговци су у овом смислу инфантилни.
Po EU moraju svih 27 zajedno, ajd ti bolje znaš nek su 15 od 27 ...
Problem je u Srbiji i Srbijanskoj politici prema BOSNI. Danas Vučić sutra će doći neki novi Milošević ili Vučić... Srbija je najveći problem za sve komšije ili kako vi nazivate Z. BALKAN. Ukoljenči Srbiju i problem su riješeni....Ukoljennči Srbiju?... ..To u prijevodu sa Bosanskog znači SVEŽITE SRBIJU I SMANJITE JE U NAJMANJIM GRANICAMA DA NEMERE VIŠE PRAVIT PROBLEME KOMŠIJAMA.
To ti je direktan put u treci svjetski rat
Haha gde vam je visoki predstavnik vise nemate tutora da vas vodi 😄😄😄😄😄
Velike sile,a ponajviše Evropu ističem kako ja mislim,je najjviše strah ne daj Bože da se ujedine opet balkanske zemlje,i da udruženim snagama opet pokažu moć. Ta moć je u održavanju,porodice,prijatelja,komšija,pomaganju a što njima nikada nije niti će biti cilj. A da imamo pametnih ljudi,zna se da ima. Ovako nas drže na uzicama i dobro.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Cvijanoviceva-razgovarala-sa-Eskobarom-i-Palmerom/689881
Sta mislite vi mislite gospodo novinari i politicari? Mislite da vas narod nije skužio, prožvakao i zaljepio za zadnju klupu u trecem redu, do prozora? Sta mislite da narod ne zna kakao vec godinama skrecete sa najvaznije teme. Koliko jos mislite skrivati cinjenicu da vanzemaljci posjecuju Visoko?
Bosna je ostavljena upravo onako kakva treba da bude. Ko imalo zna ono sto nam dolazi, ne iznenadjuje se na pasivnost svjetskih sila. To Dodik odlicno zna. Svima odgovara stanje kontrolisanog nereda, jer uskoro dolazi nered u citavom svijetu, a mi cemo samo biti sastavni dio koji im treba da se sto vise poubijamo. Nece oni zaliti ni svoje, a kamoli muslimane i pravoslavce. Postoje zakletve koje su davno svi polozili da slijede put koji im se kaze. Mi smo samo astavni dio igre
Svi su se umorili od ove nefunkcionalne tvorevine nastale u dejtonu sklopljene od Republike Srpske i vasingtonskog braka. I bogu i narodu dosadilo kmecanje bosnja. Vidi se da ovo nikud ne vodi osim mirnom razlazu pa kako kome bude
Kog u RS boli patka za sankcije? Pa gore se ziveti ne moze :D. Podrska za MIleta!
konvoj kreno ma nije kreno ima hamus u sarajevu da prezimis
Nedavno sam gledao neki stari dokumentarac kako je svijet prijetio Milosevicu sankcijama, pa su na kraju to i uradili i prozrokovali opsti haos, bijedu, rasulo i opste nezadovoljstvo medju narodom u Srbiji. Ovo sad sto se desava me nekako podsjeca na tu situaciju. Gdje ima dima, tu ima i vatre - udarit ce sankcije, a obican narod ce ispastat.
EU uopšte ne priča o sankcijama a kod nas se već nabrajaju zemlje za sanckije. A njihove novine uopšte ne pišu o svađama u BiH jer znaju da nemogu ni kile. A kamoli da ratuju. A svađati se je zdravo... I to znaju... Ko neće da se svađa može tražiti egzistenciju u EU. E to su sankcije koje najviše bole one koji ostaju... Trebaju i novčanu pomoć okončati... Da bude još više svađe...