Sarajevsko naselje Dobrinja
0
250 novih stanova za mlade bračne parove
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka kazu koliko je kvadrt ,koliko para moras dati unaprijed.i kolika je kamata na kredit koji uzmes da to sve polacas,pa onda i porez na stan.jest za mlade,al tatine sinove.aferim!
Supruga i ja radimo i namjeravamo uzeti jedan od ovih stanova, jer trenutno nema jeftinijih i pitanje je kada ce biti po nizoj cijeni. Ipak, mislim da su mogli biti jeftiniji, je se ti stanovi placaju unaprijed - znaci od nasih para.
Koliko ja znam, u tih 1600 KM su ukljuceni i unutrasnji radovi.
Na Dobrinji ne daju niti tih 18 mjeseci, vec se stanovi moraju platiti unaprijed.
POSEBNE KATEGORIJE ?!?!?!?!? pa te kategorije nemaju ni za kiriju a kamoli za kupovinu stan po ovakvim uslovima a što se mladih tiče vjerovatno misle na mlade Holillivudske umjetnike, jer sam i je mlada i muž mi je mlad i radimo državnim preduzećima i NEMAMO NIKAKVE ŠANSE DA KUPIMO STAN !!!! ali nema veze vrijeme je tak oda ni djete nebi mogli \"opsluživat \" pa šta će nam onda i stan,,,čemu ...
jedno veliko M R Š od svih mladih bracnih parova dragi nam ministre..
E svašta! Obratite pažnje, citiram: \"namijenjenih mladim bračnim parovima i drugim posebnim kategorijama stanovništva\". Otkad su to mladi bračni parovi \"posebna kategorija stanovništva????
Budite realni, ovaj polupismeni ministar uopšte ne obnaša vlast u 100% kapacitetu. Treba mu pomoći. Vidiš da su mu natakrili žuti šljem, zajebancija,...Sa ministrom. Ja bih život da da je on stvarna vlast, ali njega je postavila građevinska mafija i sada (i) mojim parama (Iz budžeta) radi u korist bande koja se zove građevinska mafija. Vrijeme je za promjene!
SAMO JOS NISU NAPOMENULI DA JE 1600 KM BEZ UNUTRASNJIH RADOVA, DAKLE PARKETI, KUPATILO I OSTALO( O SVOM TROSKU), KAKO JE BIO SLUCAJ I SA NEDAVNO IZGRADJENOM ZGRADOM NA OVOJ ISTOJ LOKACIJI
Čuj mladim bračnim parovima i drugim POSEBNIM kategorijama. Pa što su to mladi bračni parovi posebni. Mamicu vam...
Ja sam odustao, mada su me zvali, skontao sam na kraju da je to previse para, za nista, plus koliko to sve na kraju izadje sa kamatama, pa stvarno se pitam koji mladi su to u stanju, mozda u Londonu ali kod nas sigurno ne...
Kakvo kuranje svircu, da te mozak zaboli.
Kako oni to saopćavaju kao da dijele,a ne prodaju. Ja sam medju tim mladim bračnim parovima, oboje sa visokom stručnom spremom, zaposleni u drzavnim firmama,ali nam toliki kredit za pristojnu kvadraturu neda niti jedna banka,a ona koja daje od kamate ti se Sarajevo okrene. Ako dignes 80 000KM, vracas 180 000Km u sljedecih 15 godina, to sam se lično uvjerila. I to za mlade???? ja sam se pomirila s tim da cu jos dugo placati kiriju.
Neznam sta opsujem, nema te rijeci kojom se ovo moze opisati. Kao da je dzaba. Da bar ima 20-30 godina otplate. Nego jos hoce unarijed. Ali sta reci.. Misilm da ce opet neko naci da kupi to. Mozda ne guzonjini sinovi i kcerke ali mozda neko malo ispod njih. A mi fukare neka crknemo. Jos malo pa neka i PDV na zrak naplate.
Djecu vam ministarsko-političarsku.......