Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je braco, ne smije se zaboraviti, i svaka cast za ljiljane !
Dragi borci, hvala Vam na slobodi i herojskom otporu. I ne dozvolite laznim penzionerima, poput ovog tzv. "Kace" i slicnih njemu da se ubacuju u Vase casne redove.
Na vas je majka,Bosna ponosna !
"Srbin koji dise, nije dobro skuhan."
vise u multivitaminskom soku ima vitamina nego u multimuslimanskom korpusu srba :))) 1992 Bošnjaci: 24 810 (92%) Srbi: 700 (2,6%) Hrvati: 1010 (3,5%) Ostali: 460 (1,7%) 1993 Bošnjaci: 33 840 (94%) Srbi: 450 (1,3%) Hrvati: 1550 (4,3%) Ostali: 160 (0,4%) 1994 Bošnjaci: 35 857 (94,6%) Srbi: 270 (0,7%) Hrvati: 1660 (4,4%) Ostali: 117 (0,35%) 1995 Bošnjaci: 36 704 (94,5%) Srbi: 244 (0,6%) Hrvati: 1822 (4,7) Ostali: 205 (0,6%)
Jeste svi odvratni sa tom mržnjom. Kako možete uopće tako da živite...i još pričate nešto protiv zapada, Amerike!? Nije ni čudo što vam je takva dražave koju i vi sačinjavate. Kukate samo na političare...pa vi ste ko i oni...ista bagra, mentalitet. Jadni ste
Zeljko Komsic ponovo, po ko zna koji put, ne birajuci ni vrijeme, niti mjesto nastoji prikupiti jeftine populisticke politicke poene. Fuj! Svaka cast i veliko hvala herojima, pripadnicima Prvog korpusa i ARBIH.
O cemu ti trujes svijest ljudima pizda ti materina podrumaska/izbjeglicka "kosmopolita", ti si obican jedan papak da ne bi izaso iz svog sela da ne bi rata i sad sjedis negdji u dijaspori i lupetas, pizda ti materina brezobrazna. Sa svojim komentarom si dokazao da nisi bio u blizini Bosne dok je bio rat, inace bi bio dovoljno informisanda je GOSPODIN Zeljko, jedan brat a i otac i majka bili u redovima ARBiH i branili domovinu. Znao bi takodjer da taj isti GOSPODIN i LJUDINA je puskom natjero ljekara da lijeci ranjenog zarobljenog cetnika a mogao je za to glavu da izgubi. Nisi ti Zeljki ni do koljena i bolje ti je pokri se cebetom i suti tamo u Svedskoj/Americi/Danskoj ili gdje se sad nalazis.
@ Golem-e : Jedna ispravka !! Ne sjedi on u dijaspori nego u centrali SDP-a :) Pa ako negdje Zeljko ima puno pravo da skuplja pojene onda su to ovakve manifestacije jer je čovjek nosilac zlatnog ljiljana !!!
Sramota čista da nebude citav dan ništa ni na federalnoj ni na bht1 o pogibiji 6.585 boraca Prvog korpusa o vojnicima koji su odbranili Sarajevo i koji su zaustavili domaće četnike i pijane rezerviste sa svoim komšijama crnogorcima u namjeri da naprave nove nezapamćene zločine poput onih u Biljeljini ili Zvorniku Prijedoru Foči i ostalim Gradovima BiH, sramota je da ništa ne kazu da su 472 vojnika su nosioci najvišeg ratnog priznanja ''Zlatni ljiljan'', 29 pripadnika je odlikovano najvišim državnim priznanjima od Predsjedništva BiH i 19 pripadnika ratnim priznanjem ''Srebreni štit''....dDa naprave neku dokumentarnu emisiju i da obidju učesnike tih dogadjaja da obidju ratne vojne invalide i obitelji poginulih boraca da vide da nisu zaboravljeni... Sramota ni sam ja ni očekivo tako nešto od danasnjih medija poput federalne i bht1 .. Bitno je da su oni pustili Partizanske filmove i ostale budalaštine....
Komsicu, sto nisi bio na groblju sv Josip ili u Katedrali na Svetoj misi za poginule branitelje? Popisam se na tvoju Demokratsku frontu, nacionalisto!!!
A niko ne od da oda pocast onim poginulim braniocima u Kazanima sto ih je Caco oslobodio a ni onima u Hrasnickom i Tarcinskom zatvoru.
Zna li neko ko su oni momci sto stoje iza Komšića, sa akreditacijama?