Zeljko Komsic ponovo, po ko zna koji put, ne birajuci ni vrijeme, niti mjesto nastoji prikupiti jeftine populisticke politicke poene. Fuj! Svaka cast i veliko hvala herojima, pripadnicima Prvog korpusa i ARBIH.
O cemu ti trujes svijest ljudima pizda ti materina podrumaska/izbjeglicka "kosmopolita", ti si obican jedan papak da ne bi izaso iz svog sela da ne bi rata i sad sjedis negdji u dijaspori i lupetas, pizda ti materina brezobrazna. Sa svojim komentarom si dokazao da nisi bio u blizini Bosne dok je bio rat, inace bi bio dovoljno informisanda je GOSPODIN Zeljko, jedan brat a i otac i majka bili u redovima ARBiH i branili domovinu. Znao bi takodjer da taj isti GOSPODIN i LJUDINA je puskom natjero ljekara da lijeci ranjenog zarobljenog cetnika a mogao je za to glavu da izgubi. Nisi ti Zeljki ni do koljena i bolje ti je pokri se cebetom i suti tamo u Svedskoj/Americi/Danskoj ili gdje se sad nalazis.
@ Golem-e : Jedna ispravka !! Ne sjedi on u dijaspori nego u centrali SDP-a :) Pa ako negdje Zeljko ima puno pravo da skuplja pojene onda su to ovakve manifestacije jer je čovjek nosilac zlatnog ljiljana !!!
Prikaži sve komentare (22)