Fotografije s obilježavanja
0
17 godina od masakra u Ferhadiji
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da vam se sve trostruko vratilo,a onda vam Nazif Gljiva na grobovima najmilijih koncert drzao!Fuj gadovi!
DABOGDA IM SE SVE VRATILO i vratice se....zivi bili pa vidjeli
POBITI SRBOVE I SPALITI SRUSITI I ETNICKI OCISTITI SMRDSKU ! JUUUURISS BRACOOOO !!! BOSNA JE NASAAAAAAA...KAAARAKAAAA !!!! AKRLJAKKARAAAAAAAAAAA...KRKLJ !!!! ODO POPIT TABLETICU .
@ pitanje MOZDA BI I IMI TREBALI OSTAVIT MRTVE NA MIRU !!! A NE ZLOUPOTREBLJAVATI ISTE, U POLITICKE CILJEVE . NAPRAVISMO PATETNICNI CIRKUS OD SVEGA ! ZADNJI JE CAS DA POCNEMO REALNO I POSTENO SAGLEDAVATI CINJENICE ,SAMO TAKO OVA ZEMLJA IMA SANSE ! NE OBRA SE BOSTAN, DOK SLJIVE NE POPADAJU ! KOLEGIJ.
@pitanje ISTINA BOLI?
SARAJEVO X COM!!! JELI VI ZAISTA DOZVOLJAVATE KOMENTARE OVAKVOG TIPA ZA OVAKVU VIJEST??? JELI SE TO NI MRTVI NE MOGU OSTAVITI NA MIRU,DA BI ISFRUSTRIRANI SKOTOVI PRAZNILI SVOJE VENTILE OVDJE? KAKAV JE OVO PORTAL?? IMATE LI POSTOVANJE I STRAHA I OD CEGA?? ZALOSNO I SRAMOTA. DNO DNA.
Ljudi(muslimani) koji su dosli ,dosli su nekako .urcevito i,ponasali su se kao da polazu kamen temeljac za vojni objekat. Sta ce i kako, i kada ce se graditi u REPUBLICI SRPSKOJ...odlucivati cemo mi Srbi i vi tu nista ne mozete ! Necemo vam to dozvoliti ! U to mozete biti sigurni . Mozete se k..citi , mozete kmeciti ,\'\'obiljezavati\'\' i kada je nekom muslimanu sjeno zapaljeno u proteklom ratu ,bas nas briga. SRPSKA JE SRPSKA i ucinti cemo sto god treba da tako ostane ! Pazite na cir !
Ja nisam uopste pominjao ubistvo svata kao razlog za rat .Razlozi za rat su mnogo bili dublji. Ali taj zlocin se nemoze okarakterisati kao obican kriminalni cin , svakom razumnom je to jasno. Ja sam ukazao nekoliko zlocina koji su se desili na pocetku rata , koje su pocinili Muslimani...Na pocetcima !!!! Kao i to ,da je Celo uveliko slavljen od strane Muslimana,poslije gnusnog zlocina .A to govori dovoljno, koliko ste vec bili poboljeli . Da ne duzim , muslimani su u proslom ratu ucinili zlocina , tacno onoliko koliko su imali prilike . A sto se polaganja temeljca za Ferhadiju i ubistva Murata B. i ono je zlocin...ali ja ga ne bih poredio sa ubistvom svata u Sarajevu...Okolnosti su potpuno drugacije... I moja malenkost je bila u B.Luci kada se to desavalo...
Glup si i patoloski isfrustriran Ali sta da se radi ,za mozak nema proteze. Nego...AKADEMIK se raspituje za tebe ,kaze da ste vas dva prolicno \'\'kompatibilni\'\'i da djelite iste sklonosti .
@ kole: mishu jedan ljigavi! imali ste 98% naoruzanja tzv. jna i OPET nista osvojili niste. mishevi srpski i JADNICI srpski..uvijek ste bili GUBITNICI i LUZERI !! dabogda vam se na najmilijima SVE vratilo! sram vas bilo, gamad pogana. svi srbi/SMRDI nek se stide svog porijekla! fuj, fuj , fuj !
Ubistvo starog svata od strane provjerenog kriminalca pa makar i iz vjerskih razloga samo je krimanalni cin. Vi ga jos uvijek pominjete kao razlog za vas \"legalan\" pocetak rata. Ako je to tako onda je ubistvo Murata Badica prilikom polaganja kamena temeljca za Ferhadiju u Banjaluci, skupa sa kamenovanjem citave svite celnika MZ-a trebao biti \"legalan\" povod za bar svjetki rat.
Sta nije istina od onog sto Kole napisa? Pa i vama bosnjacima je to jasno ,ali pravite se ludi. Ona gnjida sto ubi covjeka na svadbi ,dugo se sepurila Zap. Sarajevom (kad ima Istocno, ima i Zapadno). RTBiH,snimala dok.film o njemu ,gdje je predstavljen kao heroj . Vase ubice su heroji ? Vasi zlocini su podvizi? Hm...o kakvoj zajednickoj drzavi je ovdje rječ?
vas dvojica brzo popit\' terapijicu pisat pa spavat, cekaju vas zivoti mukotrpnog osvijestavanja, a za sad prvo malo papaj the valium!
www.youtube.com/watch?v=8E81K71d00U KAKO SU MUSLIMANI SAMI SEBE GRANATIRALI i Srbe optuzivali a CIA s njihovim sredstvima DEzinformisanja sirile lazi s lica mesta. Lord Oven kaže kako su muslimani sami sebe granatirali da bi optuzili Srbe. U ovom slucaju radilo se o tome da su muslimani granatirali bolnicu pod svojom kontrolom.Lord Oven izmedju ostaloga naziva muslimansku vojsku i nije mu palo na pamet da kaze \"armija BiH\" hehehe kako to vole muslimani da lazu i lazima da se kite.
... u ovoj zemlji vodjen je prljavi gradjanski rat. Nevinih nema.