U iščekivanju zatvorske kazne
0
12-godišnja LJ.S. tvrdi da nije trudna
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to treba na goli otok
Svašta ovdje kod nas ima.Kako ga nije stida da spava sa maloljetnim dijetetom.FUJ!!!Čuj ti cure 12 godina pa trudna.Zajmila je pa hop za starca od 24 godine.A i on izgleda ima velike umne poremećaje jer pametan niko ne bi doveo za ženu maloljetnicu.I te porodice i njegove i njene to niko nije zdrav čuj to podržati.Ma nju treba dobro ispucati da se malo smiri.Njen deda ima znake jedne veoma opasne bolesti koja se zove pedofilija.A mama joj je najgora čuj odustati od tužbe sigurno ih ima puno pa da se što prije riješi.Samo kod nas ima imama pedofila i bračnih veza između dvanaestogodišnjakinje i dvadesetčetverogodišnjaka.Grozota živa.Kako ga nije stid u čemu su mu prošle tolike godine.Treba njih dobro isfistati kakvom tvrdom šibom da ne mogu sjesti od bola.Kakav je to vakat došao još malo pa će se uzimati još iz porodilišta.FUJ,FUJ,FUJ!!!
i majku treba uhapsiti zajedno sa ovim pedofilom.!!!!! To sto je majka ne daje joj pravo da radi sta hoce. Drustvo kompletno zrelo za radikalne promjene. Izgleda da treba vise zatvora graditi nego bilo cega drugug, da se malo narod u suru dotjera.
Tuga smo mi... Šta radi centar za socijalni rad? Može mama i odobravati u međuvremenu, ali ovo je kažnjivo... a tužilaštvo veliš istražuje, istražuje...a oni i dalje skupa--- Fuj
ciganska posla, bogati. :)
Djevojčica je jučer demantirala informaciju da će postati najmlađa mama na svijetu, pa i da je trudna opet ne moze biti najmlađa mama na svijetu xD
O bože moj jest nije trudna, majka prijavila pa odobrava, ona će ga čekati da izađe iz zatvora. Majku i tog pedofila Marinkovića streljati.
Evo ti razveseli se!!! BiH ce igrati na svijetskom prvenstvu 2022
Zasto nikada ne mogu procitati nesto sto ce me razveseliti?