Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj dole kaže sirotinja. Kakva sirotinja? Pogledajte samo šta ta sirotinja sad radi u Palestini. Kamo sreće da je Aušvic ,Mathauzen i svi Hitlerovi logori ,još uvjek u funkciji. Treba nam novi Hitler da počisti malo ovaj pokvareni svijet. HAJLL HITLER!!!
Bosmane 345 LIJEČI Se! Peče te savjest ili te je strah!
Nemojmo sad kao ovaj dole Drina. Ovdje se radi o Židovima isključivo. Žalosno stvarno. A ta ista židovska djubrad sad ubijaju godinama Palestince.Normalno uz pomoć Amerikanaca. Hajl Hitler!!!
Ljudska glupost i zloba je zaista BESKONAČNA!!!!! to se može vidjeti iz ovih komentara dotičnog Oerlikona, da su Srebreničani, zamislite ološ! zato što su Bošnjaci, zato što su branili svoja ognjišta iz kojih ste ih istjerali! U Srebrenici nisu bili samo mještani nego Podrinjci iz Zvornika, Vlasenice, Bratunca iz 100sela koje ste opljačkali a zatim popalili. STIDITE SE svake žrve njih 8372.... Sve se vraća , pa NEMOJTE MISLITI DA ĆETE PROĆI NEKAŽNJENO!
MA bolje mi je da sutim
Podsjetnik u proslosti kolika moze biti covjekova brutalnost, krvolocnost, mrznja i bezdusnost...bez granice.
Za tkz OERLIKONA- ne pričaj GLUPOSTI, obkjasni nam šta je to izvrešeno nad BOŠNJACIMA u Srebrenici ako nije GENOCID nad nedužnim i ZAVEZANIM žicom CIVILIMA, DJECOMod 15 godina??!!!!! Da nije možda to neko slavlje?! da jeste za ZLOČINCE nadojene beskonaćnom MRŽNJOM prema BOŠNJACIMA! Iskreno se nadam da će svi oni koji su na bilo koji načiučestvovali ( ubijali) nedužnje ljude ugledati ZATVOR i tamo ostati do kraja ŽIVOTA!!!!
Kako bi reagovali Jevreji, ako bi recimo Čarli crtao karikature o njihovom spaljivanju u logorima? Ima li koji Jevrje na klix-u? Hvala
Trebate znati da se svaki komentar bilježi, a po potrebi se i prati, govorim za vaše dobro, nije teško naći pisce, dovoljno je otići u ured klix-a koji ima podatke o vašem računu na klix-u, između ostalog i IP adresu, nakon pronalska adrese ide se Internet provajderu koji imaju podatke o korisniku navedene IP adrese, govor mržnje je kažnjiv do 5 godina, može biti i više, u zavisnosti od prekršaja, znajte da će se uvijek morati naći krivac, bio on kriv ili ne, zbog javnosti. Dalje, gdje je sloboda izražavanja?
Gomora, ti si očit primjer osobe vođene mržnjom, u komentaru ti izvire mržnja, ali nisi ti kriv, tako si odgojen, kako ne možeš da shvatiš da Islam nije nikad prikazivao sliku poslanika Muhameda a.s. zbog poštovanja, i neko svjesno, znajući to, ismijava ga na slikama, mislim, što se mene tiče neka slika, nemam ništa protiv, ne može se to zabraniti, ali dajem poređenje kako bi drugi shvatili da sloboda izražavanja ne znači vrijeđanje drugih osjećanja na takav način, ja sam se uvijek vodio onim budi čovjek prema drugima i drugi će biti ljudi prema njima, zdravo živo i poz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)