Sjedeći odbojkaši pred EP
0
"Želimo građane BiH obradovati medaljom"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMPIONI...SAMPIONI...SAMPIONI sta drugo reci.GAZIJE BOSANSKE.
Da ne nema sa-x gdje bi vi pacnici lijecili svoje frustracije? I kad ce vam ba Mile napravit normalan stadijon u tom vasem blentitetu, da ne molite Kosevo, Bilino Polje itd da igrate ionako vec izgubljene utakmice u Evropi??
@gazu nemoj da ometem s tobom prasinu po podovima jesil cuo hajvanu jedan da bili i nemoj da se vise ovdje pojavljujes s takim komentarom ako tebe neinteresuje onda i ne petljaj se gdje ti nije mjesto to su nasi Ljiljani zlatni nepodmiceni.Nasim momcima zelim se najbolje na Evropskom Prvenstvu i da nam akobogda vrate se sa zlatnom medaljom.
Da nije bilo nas,nikada vi elipe imali ne bi !
BRAVO MOMCI SAMO TAKO NAPRED, NAJBOLJI STE :)
Cuj ovog levata koga jos ovo interesuje. Pa ovu su heroji covjece ljudine, ma dzaba neznas ti sta je ljudina..
Pa koga još ovo interesuje ?