Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su značajni postignuti rezultati reprezentacije i pojedinačni uspjeh Đuga, govori i činjenica da nikada ni jedan sportski ribolovac sa prostora bivše Jugoslavije nije postigao ni približan rezultat. Aloooooo koji je ovo idiot od novinara pisao? Treba samo ukucat u hebeni google GORAN RADOVIC Gica i to je to. Nemam nista protiv Murisa , naime drag mi je pravo, znamo se licno ali ovakvo novinarstvo je dno dna. Cuj nikad niko nista ni priblizno nije ucinio ... Oj zemljo novinara!
Kao sto rece ovaj ispod, ove godine nam hvala Bogu ide u svakom sportu. Jos da Fazlija sta pogodi, ne bi nam kraja bilo :)
Ove godine deremo u svim sportovima! Samo smo malo popustili u boćanju i pikadu...
Bistro! Sada nastavljaju nasi odbojkasi - rest pohvatati u mrezu i uzeti titulu!
BISTRO!