Berin Balijagić, Ultimate Fighter
0
"Ulazak u UFC je moj san i učinit ću sve da ga ostvarim"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed !
Zao mi je sto onom krstasu nije slomio ruku
Samo ti idi svojim putem sto si izabrao i vjeruj u sebe.Sa dobrom ekipom oko sebe ces sigurno daleko dogurati.Zelim ti sve najbolje i sto manje povreda.Ovi misevi sto ljubomorno komentarisu,ostanite u svojim rupama.Vi nemate ni hrabrosti nekome licno reci svoje misljenje,a kamoli uci u ring!
bera znaju oni svi da si najjači samo se prave ludi šatro ne vide ili im ne odgovara to...samo naprijed
gluho bilo trenera, gluho bilo sparinga, gluho bilo pitanja, gluho bila najava, gluho bilo rezultata. GLUHO BILO BANANA DRZAVE I SPORTA
berin je dobro dijete dječije naravi a kaop borac mangup i po!!!!
@respekt!! .kako posijes tako i pozenjes.ako si u tome idi daj sve od sebe i rezultati nece biti ne primjeceni. nadam se da ces uspjeti doci do svog sna i da ces imati ljude oko sebe koji ce ti pomoci da dodjes do njega jer i to je pored svega jako vazno.ako primjetis da nesto ne stima dodji u holandiju tamo imas ljude koji znaju sta i kako treba sa talentima poput tebe...na tebi je samo da treniras i slusas svoj tim koji vodi brigu oko tebe. mada na kraju krajeva se nadam da ces i sa ljudima koje sad imas oko sebe tj. sa tvojim timom postici to sto sanjas.
\'ta ce Bera ja mu kroz noge provlacio
MNOGI SMRDSKI NO LIFERI SU PLACENI DA PROVOCIRAJU PO NASIM PORTALIMA ILI JEDNOSTAVNO TO RADE STO NEMAJU ZIVOTA KAO STO REKOH - NO LIFERI !!! MAMICU VAM, KAKO VOLIM OVE INTERNET HOOLIGANE !!
Imam inside info da ce Cro Cop u skorije vrijeme nakon prekida karijere preuzeti i trenirati Berina
Momak je prva liga,trenirao je sa mnom kratko,decko zna pretrcati po 2 sata u punom ritmu na traci,dignutoj 10-tak stepeni,znaci paklen momak. Strasan momak,brutalno posten,iskren,i jako spreman momak. Zelim ti svu srecu kralju i da pokazes sta znas,pa da zacepis usta ovim \"borcima\" iza ekrana.
Pa nmg da vjerujem zar ima ljudi koji momku iz naseg grada i drzave zele neuspjeh. Pa dokle ide vise ta bolesna ljuboomora !!! MOMAK SAMO NAPRIJED !!!! I nigdje nije momak spomenuo u razgovoru te krstove ,to je proizvod pojedinih bolesnih umova ovdje!!!
UDRI VLAHA
Promjeniće prezime u Flekić poslije izlaska na UFC oktagon...hahahahaha...
pa ale sto nam ti nisi naucnik ili umjetnik...sto nisi bilo sta?
@ale mozda ima momaka koji imaju san i koji radi sto vole za razliku od tebe ... mozda je to jedini njegov nacin da zaradi za sebe i mozda je to jedino u cemu je momak dobarr....i nisu potrebni ti sarkasticni(da ne kazem GLUPI )komentari kao tvoj prethodni nego je potrebna podrska momku koji predstavlja svoju zemlju u najboljem mogucem svjetlu i nacinu koji poznajee.... ccccc jesmo naopaka drzava zahvaljujuci vanserijskim \"talentima\" kao sto si tii!!!! al bitno je da si u velikoj manjini!!
sram te bilo ... cuj zao ti sto mu nije ruku slomio jer ima krst istetoviran...tuzno....