Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, treba se boriti za status biciklista u ovoj državi, u svakom gradu. Dobra je stvar što je biciklista svaki dan sve više, pa će valjda, kad se dostigne kritična masa, pokrenuti i značajnije investicije. Naravno, potrebno je i mnoge bicikliste saobraćajno opismeniti, ali činjenica je da je danas svaki izlazak na ulicu biciklom ravan dobroj avanturi. Jer kad te na biciklu šleper stisne uz odbojnu ogradu ili uz ivičnjak, shvatiš kako je biti mrav. Zato puna podrška za Giro, ne budimo mravi.
ako mozete opet blokirati saobracaj od mostarslog do scc bio bih zahvalan.. prosli put sam samo 3h bio u guzvi na jednom mjestu.. posvetite se giro-u da bude 3 puta odrzavan u sa.. a ne ostalim problemima koje imamo... ali jbg Konakovic je reko da su 3 najveca problema u Sa psi lutalice, biciklisticle staza itd.. sli nije problem sto nemamo ljeti vode a zimi plina... i ako moze preko rajlovca krug, tamo slabo prometa ima
Ako je glavna nagrada nesto bezveze da ne dolazim dzaba.
Ne dolazi glavna nagrada ide nekom iz udruzenja, kao i obicno.
Zbog toga ne smiju reci sta je glavna nagrada da se nebi prijavili jaci takmicari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E kad se sjetim kako je naše Sarajevo, koje je i jugoslovensko isto onoliko koliko je i bosansko, nekada davno imalo najljepšu svjetsku Olimpijadu. To je doveo drug Tito našim Bosancima svih narodnosti i Srbima i Hrvatima i Muslimanima. Jer svi smo mi Bosanci. Bit će ovo prelijepo Giro da se posjetimo kako je Sarajevo u Jugoslaviji bilo olimpijsko megapolo.
ispravka na tvoj komentar,Bosancima svih narodnosti i Srbima i Hrvatima i BOSNJACIMA... ili ako ti pase bosancima pravoslavcima, katolicima,ateistima,muslimanima,
da je to toliko valjalo nebi se tako lagano uzele puške u ruke....
Jao kod ove karmina crvenog jarane nakostrijesio sam se