Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet jedna poruka od Srete da se svojih mama najebete
Sretko,Sretko jebem ti se s tetkom
porucuje sretica ne gine vam petica
Kakva crna Juga?To ne postoji ni na mapi vise. Mislis ona juga sto je obrala bostan u Holandiji? Ne bi bilo dobro da igramo ko oni odvratni gadovi sto su dizali tri prsta po Kosevu. Ovako ima da se cuje bosanski sevdah po Rumuniji cuce se do Sapca.
da igra juga svasta bi bilo,a ovako...
dobijamo 100%
5:0
komentar
almedin hota ti neigra kasino salcburgu , jarane moj! dzaba tebi internet kad nemas glave ka upotrebit...FC Kärnten bolan...!
Ko je branio na nasem golu u prvoj tekmi protiv Rumuna ?
pusimo foru, nema baljica, nema salihamidzica, a danska se desi jednom u karijeri... predvidjam 3:1, mada bi i remi bio ok, ali tesko, tesko... ne lezi nam rumunski stil igre
Ako budu igrali ko u Danskoj, deremo ih.
ko i u sarajevu :-(
Ima da ih oderemo :)