Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stariji se mozda sjecaju. Svaki put kad je Ali boksovao (a to je bilo u 2 ili 3 ujutru) otac me kao dijete budio, i takoreci tjerao da ga gledam na TV-u , a ja sam se borio da ne zaspim. Mogu reci da je u citavoj ulici na 80% stanova gorilo svjetlo, kao da je bila Nova Godina. Nesto nevjerovatno...
Nisam imao cast da poput mojih roditelja gledam Ali-ja kako boksuje,ali sam zato slusao kako strastveno pricaju o tome i pricali su dobar dio moga djetinstva,tada je bilo mnogo filmskih heroja,ali mene je interesovalo ko je ALI,nije bilo interneta i bilse su samo price i emisije,ali onda se rodio video i kasete su mi pokazale ono sto danas svi znamo,da nije bio covjek,bio bi jos veci sampion,kazem jer je ostao pri svome stavu i promijenio svijet,gazili i kaznili su ga,a on se ucinio besmrtnim!
Jedno od najboljih stvari sto sam procitala za njega jeste da je stalno nosio upaljac u dzepu iako nije bio pusac. Ukoliko dodje u iskusenje neko, izvadi upaljac i 'oprzi' se. I tek tada shvati da Muhammed Ali ne moze izdrzati ni tu malu vatricu iz upaljaca, kako ce onda Dzehennemsku vatru.
Ako ti je to najzanimljivije iz njegovog zivota dabogda da si i osnovnu zavrsila.
tako sam i ja skakao u naloženu vatru gdje su se inače krompiri pekli..shvatio sam da ne mogu izdržati taj mali plamen i opametio sam se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kad dotakneš nešto o čem mase sanjaju, na kraju zaključiš da i nije tako bajkovito. zato i bude da mnogi sa vrha završe na dnu.
@Dr.Baltazar ...generalno me uopće ne zanima šta će ljudi pomisliti. svakom je dat razum, pa je time slobodan formirati sopstvene zaključke.
@Ananas123 ...mislim da je ljudsko pravo mijenjati vjeru, kao što mijenjaju i stranku. u principu je to dvoje isto, promjena ideološkog svjetonazora. inače, traženje smisla života najčešće završi u besmislu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)