Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha....jadnicak,Federera izbacio Hewitt,pa sada imaju nocne more.....hahahahahhaha.....Shotmaker je upravu,pa i u finalu 2008 Federer je izborio peti set samo servisom,pa sta da radi jadnicak ako da ne daj Boze,servis ne bude sluzio toga dana,ili ako bude morao da potrci....hahahahahahahahaha....smijesno...VAMOS RAFA!!
Vamos Rafa ! Mozes ti to !
Zasto u trecem kolu da ga izbaci Hewitt,zar nebi volio vise da ga tvoj \"kralj\" u finalu izbaci? Ili se plasis da ce mu Rafa bacat loptice na backhand a Roger bespomocno kao broj 100 na ATP listi da izgleda? Federer moze pobijedit Nadala samo kad servisom dobije 50 laganih poena.
Vamossssssssss Rafa