Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je trebao biti Njemica porijeklom iz Tuzle.
Tuzla rasadnik teniskih talenata. Ne zaboravite da je i Bernard Tomic porijeklom iz Tuzle
Ko je Bernard Tomić, onaj problematični australac?
I medju top 50 tenisera Svijeta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I da nije dana zivjela u Tuzli, u cemu je problem ako su joj roditelji Tuzlaci. I zasto mora nacionalnost biti mjerodavna za sve? Bravo Andrea.
igra za Njemacku, kao sto to radi Felix Sturm.. tako da mi nije jasno zasto se spominju uvijek na klixu, i to jos kao "Tuzlanka"..
Zato što nemamo svoje kvalitetne tenisere pa krademo tuđe i bavimo se njima. Cijeli članak napisan radi ovog "Tuzlanka". Da su Njemci napisali u svom članku "Berlinac" Muhamed Bešić ovi bi ih naši razapeli na petokraku.
cuj Tuzlanka..provela pola godine svog zivota u Tuzli xD a hajd, nek je ona nasa, bravo hahahha