Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večeras ga u zvijezde ukivate, a sutra kad izgubi psovaćete mu mrtve. Bošnjačka inteligencija. Pustite momka da igra tenis, to vam ja kao neko ko nije bošnjak preporučujem. Pa i Damir čita komentare na portalima, nije malouman!
ne treba mu psovati ali koja kritika ne bi smjela skoditi, nevezano za Damira nego opcenito sportisti neki se pocnu klinciti i uvrijedi ih neki neutralan komentar mozda i dobronamjeran. Svugdje je to tako pogotovo u zemljama gdje veci medijski pritisak, a sportista treba biti profesionalac.
Damiru zelim sve najbolje, a nacionalistima koji divljaju na komentarima ispod zelim sve najgore,
al malo prije su ga svi vrjedali XD btw zasto nije igrao tako u riu ?!!!
+++
+++
cestitke na odlicnom mecu i pobjedi.sretno u ostalim mecevima turnira
I ovo da doživim da se nije raspao poslije brejka Tomića u 4. Svaka čast, u tenisu je psiha važna više od talenta i rada a on to do sada nije imao.
Damir igra isto ko nasa reprezentacija, bolje receno kao reprezentacije. Tipicno bosanski. Mogu svakog dobit. A mogu od svakog i izgubit.....
Danas je majstor, svi ga hvalite, sutra kad izgubi svi mu je*te ma*ter, ko i tuki
lol
Bravo majstore, mozes ti, vidim te u top 20 tenisera na ATP. Malo jos psiholoski da ojacas.
dzumi moze imati zapazeniju karijeru samo da je psihicki jaci...mora radi na psihickoj snazi i motivaciji pa tek onda mozemo ocekivati nesto od njega
prelijepa vijest za dobar dan. svaka čast, ne posustaj!
Gdje je takva igra na OI? Ugl. svaka cast
Nikad nikom nisam reko da je Srbin Edin Dzeko
Nece niko ni rec
valjda
bravo kralju👏👏👏👏