Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vam presjelo akobogda. Pomozi te palestinskom narodu. Ne budite uvijek prodane duše.
Samo Turska kada bi obustavila Export koji je prema Izraelu prošle godine iznosio 7 milijardi $ zaustavilo bi se sve, A nekamo li Saudija, UAE i Egipat!!!
Ovaj Salmane je cionista broj 1
Ja sam za tržišnu ekonomiju. Ko više plati njegov masters.
Uh! Fuj Saudijci!
Fuj!
Mene je stid umjesto njih, al ozb..Ccc Ovi mediji jesu veliki upitnik, al ako je ovo ovako i da se ovako rasipaju, a komsije ,braca ginu, onda stvarno.. Stidimo li se poslanika s.a.w.s ?? Allahu , Ti si jedini koji dajes i uzimas !!
NAJVEĆA GAMAD NA PLANETI SU ARAPI 🤮🤮🤮🤮
Bravo Saudijci, samo pravite teniske terene. . 'U tom je spas' 🤧
crkli materama
Dok se ove bukve od sejka kite sportskim krunama, cionisti mlate svijet socijalnim medijima, imaju vlasnistvo nad zabavnom industrijom, bankama, i svemu sto kreira um. Umjesto da trosite pametno pare pa pored Al Jazeere kupite CNN, BBC, Foxnews, itd vi kupujete radi sopstvene sujete nogometne klubove! Nemate vi mozga ni grama! Zato i jeste musliman gdje jeste!
ovakvima je sevap ukrast pare
Zar stvarno neko misli da bi se saudijci odrekli svog rahatluka i zavadili sa Amerikom i Izraelom zbog 2 miliona palestinske sirotinje?.Pa ti Arapi su stoka 1/1,lažovi,prevaranti,to bi ti nož pod rebra za sitnicu,čast pojedincima al većina ih je stoka.Pitajte ove naše gastarbajtere što žive pored njih gore po Eu.
ŽIVA ISTINA
Kufr je odavno njihova vjera.
Suzdržite se nekad komentara. Svima nam je teško zbog Palestine, ko misli da može pomoći bujrum za pušku i tamo, evo ja sam odma iza njega. 80% komentara vrijeđa islam, da Palestinci vide kako ih branite ogradili bi se od vas.
O Vehabije ugušit ćete se u krvi Palestinaca. Živi bili pa vidjeli!
Iran kao da je htjeo da im poremeti mundijal
li im mamu primitivnu kozoypsku i njihovim bezvrijednim petrodolarima