Odgovorila na optužbe da je bučna
0
Šarapova: Neću se prestati derati!
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
deri se mala....samo se deri
Treba joj kakvog crnju u svlacionicu poslati, pa nek se ima makar i razloga derati, ku.r.ava.
iritantna je veoma
Ako vec misle da zabrane \"deranje\" onda nek\' to urade svima; znaci zabranjeno bilo kakvo ispustanje glasova. Međutim, to je nemoguce jer svi ispustaju krike, bilo tise ili glasnije... A Maria je kraljica ! ! !
Znaci eventualno finale izmedju Sharapove i Azarenko bilo bi sjajno :)
\"Bilo bi dobro zabraniti vrištanje pravilnikom. U situacijama kada bi ono bilo preglasno igračice bi se moglo kažnjavati poenom, kao pri prestupu kod servisa.\" Otkad ja govorim da ovo treba uraditi, udara na nerve brate. Da bude jos gore i muskarci \"skice\" sve vise. Sve je pocelo s Monikom Seles, danas slabo ko da ne vristi. Vriskom se takoder makira, pokriva, zvuk reketa pri udarcu na osnovu kog iskusan oponent zna o kakvom se udarcu radi. Samim time, igraci koji ne vriste su tu donji (+ sto u mozak udara vristanje).
tako mlada a vec se dere.....
imal još koja da se vako dere??nek mi se javi na twitter @kljukuscha,cijena po dgovoru ;)
Hahah koja carica, nek im je rekla. Niko osim Klajsters i Serene nije joj ni do koljena. Kakva ba Radwansjka
pa nek se i druge onda deru, meni ne smeta kada stenju
Ruska gluperda. Dere se jer drukčije ne može dobiti.
SARAJEVO X COM OBRATITE PAZNJU NA PRAVOPIS OVO JE SRAMOTA \" U TRIMA SETOVIMA \"
rekla je marija za TORPEDO-X.COM
I ja bih te podero
samo nek se dere, mene nekako pali to
Samo udri, j.e.b.i sve redom :D Evo, počni od mene :D
Zato se stoka smrdljiva brani na temi o Angelininom filmu, kao nisu genocidan narod. Udruzili se pa svi stavljaju ocjenu 1. Udruzimo se i mi, stavimo ocjenu 10, nek\' vidi svijet kakvi su ovo divljaci. Registrujte se i po 10-kama udarajte. Kopirajte ovaj post na sve teme, da sto vise raje vidi. Evo link za glasanje: http://www.imdb.com/titl e/tt1714209/