Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Đokoviću. I da mu zabrane natjecanje, ima dovoljno da udobno žive i on i njegova porodica do kraja života.
Može pitanje? Ovdje ima učenih ljudi. Vakcinisemo se recimo. Gripa blago mutira u Oktobru? Koja je svrha vakcine? Molim odgovore
Dzokovic je puk'o
Moze da mu pljune pod prozor :D
Đoković protiv globalista!
Glupi Amerikanac, totalno bez mozga. Šta ćeš ti ako se počneš raspadati od nus pojava vakcine, koju by the way još uvijek nisu ni izbacil, a gdje je period testiranja i provjera kako reaguje na ljudsko tijelo, ali zato već kritikujete ljude koji se brinu za svoje zdravlje i koji imaju sumnje.
https://old.reddit.com/r/OldSchoolCool/comments/g57eoo/october_28_1956_elvis_presley_the_king_of_rock/
Nije Tenis život Rodiče. Volio bih da Đoković ostane dosljedan.
#Akuzativ# Sebija il Karleusa isti k...c
Ne cudi me za balkance, rekla im Karleusa da im vakcine ne trebaju i gotovo je. Zar ima veci autoritet u medicini od nje?
Vakcina je vece zlo nego sam virus.katastrofa !!!vakcinacija NIKAD AL NIKAD taman morao na robiju
@arctic pa ovco ispranoga mozga. Kako će ne vakcinisani zaraziti vakcinisane? Ajd samo mi to objasni. valjda će zaraziti ne vakcinisane, i to je do njih? Zar ne? fašistička ovco!
Čuj prozvao? Odgovara na pitanja, sigurno su diskutovali o tome, i rekao je bukvalno kao i nole, biće zanimljivo vidjeti šta će odluciti u to vreme. Samo sto je još zanimljivije, od kada je uvedeno to pravilo da moraš primiti vakcinu ako hoces da učestvuješ na gren slemovima? Ili već otvoreno priznaju da uvode vakcina pasoše bez kojeg nema putovanja? I ko još onda misli da je korona prirodna a da nije zbog kontrole nad ljudima?
Đokoviću serviraj jednu vakcinu.