Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo djevojko!!!
Nezna novinar da ona nesmije ništa reći i pravi se luda. Pojeo bi je odmah mrak od Lukašenka.
Otac mu je stvarno kreten. Po zna koji put pravi sranje koje će se Novaku razbiti o glavu. Mada, kad se bolje pogleda snimak ništa strašno tu nije ni bilo. Ovi ga spopali, on polu nezainteresirano stao, slikao se i rekao pozdrav Rusima. Ali sad je imperativ mrziti sve Ruse...
Demolirala ga sportski, kulturno. Novinari sljam!
0-40 Novinar-Azarenka
Novinari samo da im je kakvih bljuvotina
Da je komad budale... to kaži.
Bojim se da cemo kroz sport provlaciti politiku i to je katastrofa. De ba da uzivamo u tenisu, a to gdje se ko i sa cime slike, zaboli me cosak.
Zašto ne pitaju izraelske sportiste sta misle i da se 'ograde' o okupaciji Palestine??? Pa brate nije ukrajina pola svijeta koliko je maze. Ne podržavam ni jednu ni drugu stranu ali fakat seru sa Ukrajinom.
bravo
Ne može bez Novaka, nikako i nigdje. "Godinama vlada svetom jedan Srbin sa reketom!".
djokaj albanac
Aj raketaj rake take raketaj
Ja mislio Šon Pen
Čuj nema Novak veze sa svojim ocem. Auuuu, ovi chetnici su sve bezobrazniji i bezobrazniji
Svaka joj čast 👍👍
Svaka joj cast na odgovoru...pa nije ona bila dzon obraz I pro ruski pro chetnichki isprdak vec dzokovici
Bravo Vika legendo! Nadao se lesinar nekom osudom ili blacenjem Novaka, kad ono hladan tus. Kljix pustio korijene i u dalekoj nam Australiji…
A ona nije htjela odgoviriti zato sto pitanje nema veze sa sportom ili sto zna da bi joj odgovor stvorio probleme?