Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvo stanje u zenskom tenisu je jer je mladja generacija ( a tu prije svega mislim na Ivanovic, Safinu) podbacila, velike zvijezde poput sestara Williams se povlače a nema niti jedne mlade zvijezd eosim Woznijacki a ona, kao sto neko rece, jos nema GS. Muski tenis je miljama ispred, i po kvalitetu i po zanimljivosti
apsolutno netacno! zenski tenis nikad nije bio na nizim granama. mislim stvarno kako objasniti da zena koja se prije mjesec dana porodila dodje i uzme grand slam (mislim na Clijsters naravno). kako objasniti da je prva na ATP listi djevojka koja nikad nije uzela grand slam naslov! ne sjecam se vise kad je dva turnira u jednoj godini uzela jedna takmicarka... sve u svemu slab kvalitet sto dovodi do toga svako moze pobijediti svakoga, jedino se sharapova polako izdvaja iz mase...
Nije u pitanju nikakva dekadencija, već zapravo smjena generacija. Isto kao što Federer polako gubi primat, tako i u ženskoj konkurenciji dolaze neke nove teniserke. Nije mi jasno čemu ovoliko čuđenje!!!
razbiće je nole u finalu...........
Molim??STA?? Kakva ba Kvitova??Ima li kraja dekadenciji zenskog tenisa??Gdje su istinske velicine ovog sporta??Sestre Williams, Clijsters, Kuznetsova??Ovo je isto kao da u muskoj konkurenciji finale igraju Kubot i Šardi!!