Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ste vi pokazali svoje talente, strucnjaci sa Klix-a?
Dok se on znoji po Majamiju ja mi kresem Jelenu :* Ukucajte na Facebook Jelena Pranjic. Dzumhurova cica, prava uzimacica, prije Damira lovila igrace Zelje. Sta ces ljubav :(
E bi se i obogatila od igraca Zelje.
ja stvarno ruzniju dzukelu nisam ni vidio,jasno mi je sto ne dozvoljavate komentare...a mozete li tu vanju objaviti da i nju vidimo👊
To je njegov vrhunac budimo realni trenutno je 92.Igrac na svijetu sto je opet super a maštanje o necemu više je totalno nerealno.Damir je uporan i vrijedan momak ali za nešto još vise utiču i drugi faktori.Za svoju upornost trud i rad ipak fina nagrada biti medju top 100.Najbolji na svijetu nije mala stvar bravo Dzumi.
Damire jedi pure malo vise. Mislim ti si odlican decko al svaki jaci igrac izbije potencijal iz tebe jer imas nedostatak snage.
hocemo komentare na jagodu...zenku jazavcara....gadnija je od kliksa👊