ATP Masters
0
Đoković svladao Nadala
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Noletu, svjetskom i srpskom teniseru (može i svjetskom, a srpskom). Muslimanima sretan praznik, Bajram barćula!
Čuj Srbijanski. haha Valjda srpski! Po toj logici ruski sportisti bi se trebali nazivati rusijanski ili Rumuni Rumunijanski. Ja kao vojvođanski Srbin Srbijancima nazivam jedino ljude južno od BG-a ali svi smo mi Srbi gde god živeli. Pozdrav za braću Bošnjake.
Nisu srbijanci, vec Srbi i Novak sigurno nije tenisac, nego teniser!
Pa ja koliko znam, Novak je iz Srbije, a ljudi koji su iz Srbije su Srbijanci. Ne shvatam kako u svemu vidite razlog za nacionalisticka pljuvanja.
Veliki pozdrav za SRPSKOG tenisera Novaka Djokovića,a dušmani bošnjački nek crknu što te nazivaju srbijanski.
obavezno vezati korisnicki account foruma na komentare tako da se moze pocistit ova vlahadija prljavog jezika
Mnogo smo bre jaki! To je za prave, nema veze jel tenisač ili teniser, Srbin je. A vi ste za livade i da kravu pasete.
je.bo vam \"srbijanski tenisac\" mater u dupe! Zivio srpski teniser Novak Djokovic, ponos zemlje moje, ponos Srbije!